bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Sabit Noyan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DifficuLty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 219

DifficuLty

Nede özlüyormuş insan o yılları, o günleri 🖤
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,046
Çözüm
2
Online süresi
12d 23h
Reaksiyon Skoru
1,025
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
429
MmoLira
1,942
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mehmet Sabit Noyan (d. , - ö. ), asker.
Ömer Faik Bey'in oğludur. tarihinde Harp Okulu'na girdi. tarihinde rütbesi ile Harp Okulu'nu bitirdi. tarihinde oldu. tarihinde Harp Akademisi'ni Mümtaz Yüzbaşı olarak bitirdi. ve katıldı. tarihinde oldu. tarihinde Müstakil 22. Hicaz Tümeni Kurmaylığı, tarihinde 22. Hicaz Tümeni Kurmay Başkanlığı yaptı. tarihinde 'te esir düştü ve ’a götürüldü. tarihinde esaretten döndü. 'da İstanbul'da Genelkurmay 4. Şube Müdürü oldu.
tarihinde 'na katıldı. ’de oldu. tarihinde Ankara Subay Adayları Talimgâh Müdürü, tarihinde emrinde 61. Tümen, 190. Alay Komutanı, tarihinde Askeri Okullar Müfettiş Muavini, tarihinde 6. Tümen Piyade Komutanı, tarihinde 1. Ordu Kurmay Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundu.
tarihinde oldu. tarihinde 57. Tümen Komutanı, tarihinde Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı oldu. tarihinde oldu. tarihinde 5. Kafkas Tümen Komutanı, tarihinde 5. Kolordu Komutan Vekili, tarihinde 3. Ordu Kurmay Başkanı, tarihinde MSB Kara Müsteşarı, tarihinde 20. Tümen Komutanı, tarihinde 2. Kolordu Komutanı oldu. tarihinde oldu. tarihinde Genelkurmay Eğitim Başkan Muavini, tarihinde 1. Kolordu Komutanı, tarihinde Sıkıyönetim Komutanı, tarihinde Sıkıyönetim Komutanlığı uhdesinde kalmak üzere İstanbul Komutanı, tarihinde 3. Ordu Komutanı oldu. tarihinde oldu. tarihinde Üyesi, tarihinde emekli oldu. yılında vefat etti. İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı’nda gömülüydü. Naaşı, tarihinde ’na nakledildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri