HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
llOSMANLIll isimli oyuncu, oyunu çok biliyormuş gibi bana öğretiyor neymiş efendim beni banlatacakmış . Burda Bu konuyu açmamın sebebi Çok iddalı ve büyük konuşması ve sonunda ise rezil olması bir daha da boyundan büyük işlere kalkışmamasınında anlamasını sağlamak, örnek olduysam ne mutlu bana
. Buyrun video :
. Buyrun video :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
llOSMANLIll isimli oyuncu, oyunu çok biliyormuş gibi bana öğretiyor neymiş efendim beni banlatacakmış . Burda Bu konuyu açmamın sebebi Çok iddalı ve büyük konuşması ve sonunda ise rezil olması Buyrun video :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SS yi desteğe talep de bulun
SS yi desteğe talep de bulun
gerek yok sadece herkez ne olduğunu görsün istedim bunda bir şey yok kardeşim bu sadece boyundan büyük işlere kalkışmamasının bir videosudur.
llOSMANLIll isimli oyuncu, oyunu çok biliyormuş gibi bana öğretiyor neymiş efendim beni banlatacakmış . Burda Bu konuyu açmamın sebebi Çok iddalı ve büyük konuşması ve sonunda ise rezil olması bir daha da boyundan büyük işlere kalkışmamasınında anlamasını sağlamak, örnek olduysam ne mutlu bana. Buyrun video :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu aralar forum oyunda oyun takim ekibini taniyan cok kişi cıkıyor ve bunların video destek paneline atgmş halde cezası sınırsız ban oldugu halde banları acılıyor gel gur ki biz oyunda en ufak ceza alyorsak bunu itraz etme hakkım verken cezam yükseliyor yanı artık kime inanacagımızı şarşırdık
@erdemaa @Shorty; @admin;
Son düzenleme:
hic kimse haketmedigi bi nedenden dolayi ban yemez kendimden ornek verim 5 yildir bu oyundayim 4 kere ban yedim onlarida hic bi zaman haberim.olmadan yada haksiZlikla yedidim banlar değildi 4 undede küfür ederek engel yemistim ve ettiğim laftan sonra ban yiyecgimi biliodum anlatmak istediğim kişi kendini bilirse laflarina dikkat edip oyuncular arasi iletişimine mesafe koyarsa hic bise olmaz
Bu aralar forum oyunda oyun takim ekibini taniyan cok kişi cıkıyor ve bunların video destek paneline atgmş halde cezası sınırsız ban oldugu halde banları acılıyor gel gur ki biz oyunda en ufak ceza alyorsak bunu itraz etme hakkım verken cezam yükseliyor yanı artık kime inanacagımızı şarşırdık
@erdemaa @Shorty; @admin;
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)