Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Vectors
Buenos Aires
Uzman olarak seçilmişlerdir.
Başvuru yapıp neden uzman olamadım diye mesaj atacak arkadaşlar olacak bu sefer toplu bir açıklama yapmak istedim;Bu forumda uzman olmak yönetime girmek için 1 adım atmaktır,burada yönetime girmek uzman olmak istiyorsanız öncelikle diğer forumlardan yönetimden çıkmanız gerekmektedir hem burada hemde başka forumlarda çalışma gibi bir imkanınız yok seçenek sizin ya burayı yada diğer forumları seçin öyle başvuru yapın.Buenos Aires
Uzman olarak seçilmişlerdir.
2.Olarak aktiflik göstermiyorsunuz,paylaşım yapmıyorsunuz biraz konu açıp 10-15 gün başka bir şey yapmıyorsunuz.Birbirinizle kavga ediyorsunuz hakaret ediyorsunuz sadece post kasıyorsunuz uzman üye olmak istiyorsunuz üzgünüm ama ben sizi bu şekilde uzman seçemem,Uzman üye diğer üyelere örnek olmalıdır daha önce uzman üye olup bırakanlar,yada çıkarılan arkadaşlar var bu defalarca olmuş uzman üye seçildikten sonra hiç bir şey yapmayarak forumda uzman üye kalmayı bekliyorsunuz sadece ben uzman kalayım hesabı yapıyorsunuz daha sonrada çıkarılıyorsunuz. Eğer gerçekten bu forumda bir yerlere gelmek istiyorsanız bence sadece uzman üye olayım hesabı yapmayın günde 2-3 saatinizi ayırsanız bile adam gibi adam olduktan sonra forumda çok iyi yerlere gelebilirsiniz.
Uzman üye olmak istiyorsanız üyelere yardımcı olmalısınız yada aktif olup paylaşımlarda bulunmalısınız ki biz sizi uzman üye olarak alabilelim.
@CrazYALkaN; Tebrik ediyorum Adminim, açıklamanız süper herkese bir ders olmuştur inşallah
Uzman üye olan arkadaşları tebrik ediyorum, olamayan arkadaşlara aktiflik, iyi davranış ve iyi forumlar diliyorum.
Uzman üye olan arkadaşları tebrik ediyorum, olamayan arkadaşlara aktiflik, iyi davranış ve iyi forumlar diliyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)