HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Zamanında çok yapmaya çalışmıştım ama bir türlü olmamıştı. Yapsam da zaten çalıştıramazdım çünkü o zamanlar bilgisayarımın bir ekran kartı yoktu. İki yıl sonra yapmayı başardım! 
Cidden şu işi adam gibi anlatan bi kaynak yok. Ne yerli ne yabancı. Neyse ben anlatayım da ilk ve tek olalım bari
İyi bir donanıma özellikle iyi bir ekran kartına sahip değilseniz hiç uğraşmayın. 2GB DDR2 RAM ve 1GB 256Bit ekran kartına sahip olan donanımımda bazı shader modlarını kullanmayı denediğimde ekran kartı driverı kendini kapatıyor ve haliyle Minecraft de kapanıyor.
Böyle bir görüntü elde edeceksiniz.
Yazının sonunda verdiğim linkteki dosyayı indirerek işlemlere başlayalım
Yapacağımız işlemler sadece Minecraft 1.7.2 içindir!
Burada Texture Pack kurmayı anlatmayacağım çünkü zaten basit ve bilinen bir işlem olduğu için Googledan rahatlıkla bulabilirsiniz
İyi minelar, iyi craftler!

Cidden şu işi adam gibi anlatan bi kaynak yok. Ne yerli ne yabancı. Neyse ben anlatayım da ilk ve tek olalım bari

İyi bir donanıma özellikle iyi bir ekran kartına sahip değilseniz hiç uğraşmayın. 2GB DDR2 RAM ve 1GB 256Bit ekran kartına sahip olan donanımımda bazı shader modlarını kullanmayı denediğimde ekran kartı driverı kendini kapatıyor ve haliyle Minecraft de kapanıyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Böyle bir görüntü elde edeceksiniz.
Yazının sonunda verdiğim linkteki dosyayı indirerek işlemlere başlayalım
Yapacağımız işlemler sadece Minecraft 1.7.2 içindir!
- Shader and Optifine dosyasını açarak forgeu çalıştırın ve kurun.
- Arşivdeki bütün dosyaları %appdata% > .minecraft > mod dizinine atın.
- Minecraft launcherında Play butonuna basmadan önce soldaki bölümden Forge profilini seçin.
- Oyuna girdiğinizde Options > Shader bölümünden istediğiniz shader modunu seçin.
Burada Texture Pack kurmayı anlatmayacağım çünkü zaten basit ve bilinen bir işlem olduğu için Googledan rahatlıkla bulabilirsiniz

İyi minelar, iyi craftler!

Sabitlenmesi lazım çoğu kişi bu konuyu arıyor ve gördüm ki forumumuzda da böyle bir konu yok.
Sabitlenmesi lazım çoğu kişi bu konuyu arıyor ve gördüm ki forumumuzda da böyle bir konu yok.
Umarım dediğiniz gibi olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)