- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
EnviciVokke die 3 çar ile ch 4-5-6 da kimseye aldırış etmeden mılletın kasıldığı odaları vurdumduymaz bir şekilde işgal eden arkadaşımız yüzünden 120 gün ban yedim. Olay, Ch 5 te örümcek zindanında kasılıyorum adamın biri geldi kardes dolu dedim dolu molu derken adam by dedi bidaha cvp vermedi yok olayı anlatmaya calısıyorum ikna etmeye calısıyorum olmadı. Sonra benim gibi mağdur olan 2-3 kişi gördüm ve benım kafam attı, sadece kufur olan yeri cekip atmış bnde ss ide var. Ayrıca espride yapmaya calısyo
Lütfen gereğini yapın adam sabah geldi aldı odayı 2 gün boyunca bırakmadı. Adam kul hakkı yiyo oyun kurallarını ihlal ediyo sonra sadece kufur ettiğim bolumu ss alıp ban yememe sebep oluyo KUSURA BAKMAYIN AMA ADAM HAKETTİ !
Lütfen gereğini yapın adam sabah geldi aldı odayı 2 gün boyunca bırakmadı. Adam kul hakkı yiyo oyun kurallarını ihlal ediyo sonra sadece kufur ettiğim bolumu ss alıp ban yememe sebep oluyo KUSURA BAKMAYIN AMA ADAM HAKETTİ !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...