HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Senin hatan sumu
hep core bisi bisi mi yazıyor
hep core bisi bisi mi yazıyor
Gamebilisim Ben 85 TL Para Yatırdım PvP Mi aLdım Oyuna Login As(Putty) Den yazdım k. adımı sonrada oyuna giriş yaptm putty kapamak zorunda kaldım ve kapadım sonra gm lık ıcın reboot atacağım zaman puttye gerek kaldı ve putty actm k.adı mı ve sıfremı yazdım sonrada yanlıs dedi pc yi yeniden baslattım tkrr giriş yaptım girdi gamebilisim yazıodu ./basla dedm basladı sonra hiç durmadan aynı seyler qelemeye basladı bı durmadı sureklı aynı yazılar oyuna giriodu ama kapayınca gırmıo oyuna neyse navicattan gm yaptım kendimi ve puttye rebooy yazmak istedim sürekli aynı yazılar geeldıqı ıcın reboot yazılmıo o sureklı gelen seylerin durmasi için 15 dk bekledim ama durmadı onu nasıl durdurcaz LÜTFEN ARTIK YARDIM EDİN... NOLUR...!
GameBilisimden alırsan sonucu bu olur
bu daha başlangıç hataları ileride daha kötüleri olacak.GameBilisimden alırsan sonucu bu olurbu daha başlangıç hataları ileride daha kötüleri olacak.
Aynen öyle

slm
bende game bilisimden aldım sen oyunu nasıl kurdunu anlat bana ben de kurum puty hata sı iğle ilgili yardımcı olcak kişi msn i verim sana
oyun verildiginde zaten kuruluydu login ass mıydı ne onu grdim password girdim baglandı putty e snra ./basla yaptım ve yazılar hiç durmadı habi geldi aynı yazılar...

1. Bunun yeri burasi değil
Bu konuyu gamebilisim.com a üyelik ile girip yeni konu yollıyacaksınız {Desteğe}
2. Serverın Çökmüş
Kurtarmak için Filezillaya attıklarını geri cek
Anlaşılan p npc si yapmaya calısmıssın
Konu kilit
hyr p npc si yapmaya calısmadım zatn oyua tam tamına giremedim bile daha ilk aşamadan sorun ckTı...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)