HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sevgili dostlar... Ben bu oyuna tamı tamına 7 yılımı harcadım. 2 yıl Türk severinde oynadıktan sonra bu servere geçtim. İyisiyle kötüsüyle tanıdıgım arkadaslarım oldu. Ancak şu sıralar herkes oyunu bırakıyor. Geçtiğimiz ayla oran olarak hesapladım neredeyse 20 kişi bıraktı oyunu çevremden ve forumdan. Belki üniversiteye hazırlık için belki yaz sonu oldugu içindir ancak gerçekten oyundaki oyuncu sayısı cok azaldı. Ne 1453 ailesini ne de TEKSAS ailesini görebiliyorum. Bir zamanlar Brisbia ve Mehteran vardı tabi Destan serverinde ama o başka o konulara girmeyelim. Burdan onlarada selamlar
Mehteran ailesinde bulunmaktan gurur duyuyorum . Destan serverinden beri yaklasık 3 - 4 yıl arasıdır mehteran loncasında ve ailesindeyim. Arkadaslar gercekten oyunda azalma var geçen yıla ve geçen kışa oranla gercekten oyunu bıraklar cok fazla. Beta itemler geldikten sonra ne ay kılıcı ne etp hele ki baron ve mek gibi itemlerin fiyatları can alıyor. Aynı zamanda betalar geldikten sonra bu silahlarda pek bir işe yaramıyor. bir beta itemi en az 200t den baslıyor . Oyuna yeni baslayanlar 1 ay içinde tekrar bırakmak zorunda kalıyor. Piyasaya bir çare bulunmalı. En kötü beta itemler 150t 200t arası. Bu böyle gitmez arkadaslar. sizlerinde düsüncelerini bu actıgım metin de ki konular için almak isterim?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Mehteran ailesinde bulunmaktan gurur duyuyorum . Destan serverinden beri yaklasık 3 - 4 yıl arasıdır mehteran loncasında ve ailesindeyim. Arkadaslar gercekten oyunda azalma var geçen yıla ve geçen kışa oranla gercekten oyunu bıraklar cok fazla. Beta itemler geldikten sonra ne ay kılıcı ne etp hele ki baron ve mek gibi itemlerin fiyatları can alıyor. Aynı zamanda betalar geldikten sonra bu silahlarda pek bir işe yaramıyor. bir beta itemi en az 200t den baslıyor . Oyuna yeni baslayanlar 1 ay içinde tekrar bırakmak zorunda kalıyor. Piyasaya bir çare bulunmalı. En kötü beta itemler 150t 200t arası. Bu böyle gitmez arkadaslar. sizlerinde düsüncelerini bu actıgım metin de ki konular için almak isterim?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)