Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

[Python]Beş Sekmeli Oyun içi Efsun Bot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eigenartig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hayırlı satışlar öncelikle.TrieLBeKo 'ya katılıyorum ucuz etin yahnisi yavan olur derler. Fiyat konusunda biraz fazla olsada bence doğru bir fiyat dediği gibi kıybet bilen sağlam 2 - 3 servere satılsa kafidir. en azından değerinden şaşmaz inş en kısa zamanda sağlam müşteriler bulursun. :)

Teşekkürler

175€ demiş...

Ayrıca şu konuya bi açıklık getirelim ben ilk efsun botunu yaptığımda 50tlye satmıştım şu botu >>

eEBVc.jpg

sonra ne oldu 2 kişi aldı 3 kişi aldı kaptırdılar dosyayı ben bu bottan kat ve kat daha fazlasını kazanabilirdim şimdi serverların %90 ında bu bot var kimseye zorla bişe satmıyorum alan olmaz diyenler de kaliteli serverlarda bu botu gördükten sonra anlayacaktır zaten. bu fiyatı vermeye gözü kesen adamın serveri zaten aşmıştır artık. bazıları da epvpden ordan burdan sistemleri çalıp burda satıyo ben 2 gün uğraştığım botu niye beleş gibi dağıtayım ki ?

+ olarak:

bu botu ben kaptrdığım zaman yani wareze düştüğünde hepiniz kendi konularınıza hediye hediye diye koydunuz benim emeğimden prim yaptınız bunu da verim 50tlye birine elinize geçince bundan da prim yapın demi
Ben kendi fikrimce dedim; bana göre 500 tl fazla, çünkü piyasada bu tarz bot yapip satan @Mijago; nun sattiği bot 175€ = 320 TL Gibi bir şey oluyor diye biliyorum.Ona oranla biraz fazla olduğu kanatine varip kendi fikrimi söyledim, tabiki bu senin kararin ister 500 ister 1500'e satarsin :)

Ben kendi fikrimce dedim; bana göre 500 tl fazla, çünkü piyasada bu tarz bot yapip satan @Mijago; nun sattiği bot 175$ = 320 TL Gibi bir şey oluyor diye biliyorum.Ona oranla biraz fazla olduğu kanatine varip kendi fikrimi söyledim, tabiki bu senin kararin ister 500 ister 1500'e satarsin :)

175 € = 504 TL
175 $ = 377 TL

Mijago' Alıntı:
da v1 mit 125€ angelegt war, wird v2 wahrscheinlich 175€ kosten, aber ganz sicher bin ich mir da noch nicht :d

Herneyse yine de fikriniz için teşekkürler...

fiyatı bana göre çok abartılı deil hemde yazılan özelliklere göre gayet iyi olmuş efsun kaçırmama durumuyla her exeye uyumluluk dikkatimi çekti hızıda +extraya girmiş başarılarının devamını dilerim keşke 1 sene önce yapsaydın o fiyattan daha fazlasıda verebilirdim ana 13-14 milyarlık arşivi sildikten sonra gine silerim diye içim yemiyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri