delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Selam Eskimo lar ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan desantis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 558

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benım Adım Nuh Yıldız .
15 yaşındayım.

Turkmmo ya 2011 yılında metin2 vesilesiyle gelmiştim Aslında 2010 diyelim.
Ama Sorunla gelmemiştim ahck aramaya gelmiştim ozamndan berı bı srounum olduğu zaman buraya bakıyorum .

Metin2 hayatımda ailemden kaynaklanan bı baskı avrdı ve o baskı oyunu bırakmam neden oldu ama tabık ızevkını cıkarıncaya kadar 2 sene sonra herhalde 2012 senesinde bıraktım ve baska oyunlar arayısına gırdım .
Ve WOLFTEAM Basladım sevmedım counter oynadım sevmedım en sonunda warrock basladım. Ondada aksaklıklar oldu ama bırakamadım hala oynuyorum.

Ama tek bir engel var bilgisayarı msoru ncıkarıyor herşeyı yapmama rağmen donmalar kendı kendıne kapanmalar oluyor . Şimdi çaresini arama peişindeyim yardımı dokunabılecekelr baksınlar :)

http://www.turkmmo.com/bilgisayar/3...yunun-kendi-kendine-kapatma.html#post17487866

Kısaca dısarıda durmayı pek sevmem genelde pc bası dururum ailemde haliye engel olmaya çalısırlar.
Dısarı cıkmam derkene yanı .
her sabah sporumu yaparım bızım orada çamlı kdiye biyer var orda her sabah koserım 1.30 saat felen işte hayatım böle gecıyor . Okul problemım yok iyi gidiyor herşey :)

Şöle bakış Açım Var.

Bilgisayar ÇOÇUK İÇİNDİR.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri