Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
selam arkadaşlar metin2 çalışmıyor diyenlerin anlını karışlamaya geldim 
bakın arkadaşlar anlatıcam iyi dinleyin öncelikle şu linki indirin
burdan çıkan anti hileyle server acıcıyı alın metin2 turkey klasörüne yapışırın daha sonra da multi hack2.7 yi indirin suan elimde link yok ama sitede wardır bulup indirin
oyuna girerken metin2 turkey klasöründeki server açıcıya tıklayın onay geldiginde anti hileye tıklayıp oyuna girin başla bölümüne gelince multi hacktan ayarları girip oyuna gelin we başla diyin bukadar
hızlı koşar hızlı vurur hızlı llwl kasarsınız kısacazı ayarlarınızı iyi yapın oke hadi iyi forumlar
+rep esirgemeyin
by.zeugma@hotmail.com yardım isterseniz ekleyin :S

bakın arkadaşlar anlatıcam iyi dinleyin öncelikle şu linki indirin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burdan çıkan anti hileyle server acıcıyı alın metin2 turkey klasörüne yapışırın daha sonra da multi hack2.7 yi indirin suan elimde link yok ama sitede wardır bulup indirin
oyuna girerken metin2 turkey klasöründeki server açıcıya tıklayın onay geldiginde anti hileye tıklayıp oyuna girin başla bölümüne gelince multi hacktan ayarları girip oyuna gelin we başla diyin bukadar
hızlı koşar hızlı vurur hızlı llwl kasarsınız kısacazı ayarlarınızı iyi yapın oke hadi iyi forumlar
+rep esirgemeyin
by.zeugma@hotmail.com yardım isterseniz ekleyin :S