Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
İlk sorunum olarak serverimde hangi itemin fiatını veya dönüşümünü değiştirsem vb kaydedip cıkıyorum ama reboot attıktan sonra eski haline dönüyor nacivattan herşeyi dogru yapıyorum bizim bi arkadaşın serverindede varmıs bilişimle konusmus nacide bi dosya eksikmiş galiba server için onu eklemişler düzelmiş ama bizim bilişim beni takmadıgı için bunu düzeltemedim tabi neğse bunun çözümünü bilen varsa sevnirim npc adı deiştiremiyorum boss'un hp'si vb değişmiyor.
+ Serverimde ticaret sorunu var gm çarımdan birisine ticaret attıgım zaman oyun birden donuyor lag giriyor reboot'lanıyor server daha önce yoktu birden bire oldu simdi bu sorun benden kalktı bi arkadaşıam geçmiş gm felan değil normal oyuncu ama birisine ticaret attıgı zaman oyun reboot'lanıyor yardım. Goog'lede böyle birşey bulamadım böle sorunla kimse karsılasmamız normalde bir sorun değil zaten ilk defa karsı karsıya geliyorum yardım edin lütfen :S
+ Serverimde ticaret sorunu var gm çarımdan birisine ticaret attıgım zaman oyun birden donuyor lag giriyor reboot'lanıyor server daha önce yoktu birden bire oldu simdi bu sorun benden kalktı bi arkadaşıam geçmiş gm felan değil normal oyuncu ama birisine ticaret attıgı zaman oyun reboot'lanıyor yardım. Goog'lede böyle birşey bulamadım böle sorunla kimse karsılasmamız normalde bir sorun değil zaten ilk defa karsı karsıya geliyorum yardım edin lütfen :S
Son düzenleme:

5 senelik tecrübem var istersen yardımcı olurum skype'm :