noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Güvenli İnternet ® Programı Beta Sürüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alaca_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 392

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar
Sizlere #c İle Kodladığım Programımı Tanıtmak İstiyorum.Öncelikle Forum Kurallarını Tam Olarak Bilmiyorum Hatam Olursa Şimdiden Özür Diliyorum Bildirdiğiniz Zaman Hatamı Düzeltirim. Programa Geçelim Bu Program İle Yasaklı Siteye Girmekdende Öte İsmini Yazar Yazmaz Kullandığımız Browser Kapanır. Şu Anda Burdan Programın Beta Sürümünü Paylaşacağım Daha Full Sürüm Tamamen Bitmedi. Program Açılır Açılmaz engel.xml dosyasını okumaya başlar ve bu engel dosyasında belirlediğimiz içerikler , siteler yazılır yazılmaz kullandığımız web browser kapanır. xml dosyası veritabanındadır ve değiştirilme imkanı yoktur(beta sürümde indirdiğimiz klasör içinde olucak full sürümde veritabanında).Özel ip lisanslama (veri tabanı üzerinden). ekstra olarak enigma lisanslama.özel host dosyasından site engeli (özel algoritma ile program her açıldığında dosya değişmiş mi değişmemiş mi diye kontrol eder değiştiyse veri tabanındaki dosyanın orjinalini indirir.)(Özellik sadece full versiyonda vardır ve binlerce site engellenmiştir.)) sanal makine programları debuggerler ve bazı programlar engellidir açıldığı anda program kapanır.Bu program İçin özel basit bir #c dili ile web browser yaptım istediğiniz kadar pencere açabilirsiniz. ve birkaç daha özelliği var onuda geliştirmeyi düşünüyorum internet explorer tabanlı webkit tabanlı yapmayı düşünüyorum. eklentiler açısından webkit daha iyi.ayarlar formu ile programın arka plan rengini yazı fontunu yazı rengini vs ayarlayabilirsiniz. Birkaç resim paylaşıyorum..

BoyXgv.jpg

1jGP3A.jpg

zQJRDY.jpg

Y3OP96.jpg

bQL818.jpg

aP1qvz.jpg

PvO3d9.jpg

Bunlarda Webbrowserden birkaç resim..

AZy2ML.jpg

y2zdaj.jpg

Bu yıl dershaneye gidiyorum ondan dolayı paraya ihtiyacım var programın full sürümünü para ile satmayı düşünüyorum. Programla ilgili olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İndirme Linki:
VirüsTotal:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri