Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
S.a Öncelikle Bir Sürü Kandıranlar Olacaktır Şartlarım Var Ama Önce Carı Tanıtayım:
1)+9 Demir Kask
2)+8 Tanrı
3)+9 Gümüs
4)+8 Abonoz Küpe(+9 Yapmayı Denemedim Carı Oynamadıgım icin)
5)1000 Ve 800 Hpli İtemler Var Ve Ayriyetten +10 Kılıc Ve Çiftel Svunmalı İtemlerde Var...
6)Elimde Silah Yok +8 E Basarken Peri Yandı
Ama Carda 20m Var Silah Alabilirsiniz.
7)Carda Kat Bileti Var 2 Yada 3 taneydi Heralde...
Carı Niye Satıyorsun Kandırma Bizi Diyenler Olabilir Söyliyim Netim Kotalı Ve Aştım Acil Para Lazım Yoksa Satmam...
Şartlarım:
1)Zonguldak İci Olursa İyi Olur Aksi Taktirde ötekilere Pek Güvenmem...
2)Bankadan Para Yatıracak Olanlar İlk Yatırıp Elime Ulasınca Carı Vericem(Buna Pek Uymuyacaksınız Ve Kandırılma Üzerine Yapmıcaksınız Heralde O Size Kalmış)
3)Carın Fiyatını Abartmıcam Önce Sizden Teklif İstiyorum...
4)Kaldıgım Yere Gelme İmkanı Olanlar İletişime Gecerse iyi Olur Aksi Taktirde Sartlara Uyulması Lazım...
Evt Size Kalmış Artık...
İletişim İcin:destekpvp@turkmmo.com
Ekleyiniz...
1)+9 Demir Kask
2)+8 Tanrı
3)+9 Gümüs
4)+8 Abonoz Küpe(+9 Yapmayı Denemedim Carı Oynamadıgım icin)
5)1000 Ve 800 Hpli İtemler Var Ve Ayriyetten +10 Kılıc Ve Çiftel Svunmalı İtemlerde Var...
6)Elimde Silah Yok +8 E Basarken Peri Yandı
Ama Carda 20m Var Silah Alabilirsiniz.7)Carda Kat Bileti Var 2 Yada 3 taneydi Heralde...
Carı Niye Satıyorsun Kandırma Bizi Diyenler Olabilir Söyliyim Netim Kotalı Ve Aştım Acil Para Lazım Yoksa Satmam...
Şartlarım:
1)Zonguldak İci Olursa İyi Olur Aksi Taktirde ötekilere Pek Güvenmem...
2)Bankadan Para Yatıracak Olanlar İlk Yatırıp Elime Ulasınca Carı Vericem(Buna Pek Uymuyacaksınız Ve Kandırılma Üzerine Yapmıcaksınız Heralde O Size Kalmış)
3)Carın Fiyatını Abartmıcam Önce Sizden Teklif İstiyorum...
4)Kaldıgım Yere Gelme İmkanı Olanlar İletişime Gecerse iyi Olur Aksi Taktirde Sartlara Uyulması Lazım...
Evt Size Kalmış Artık...
İletişim İcin:destekpvp@turkmmo.com
Ekleyiniz...