Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle konu açma sebebim Turkmmo ailesinin güzel dileklerinden yararlanabilmektir. Ben birçogunuzun bildigi gibi zirai danışmanlık yapıyordum hastalık ve zararlı tespiti, mucadele, arazi izlenimi gibi vesaire bitki saglıgı ile ilgili faaliyetlerde görev alıyordum fakat yeni Türkiye kanunları Peyzaj alanındakileri mutlu etti ve bende Gaziantep'in ilk Peyzaj faaliyetlerini yapan firmanın üretim yeri şefi olarak işe girdim umarım burada işimiz gücümüz saglam olur, en önemlisi umarım milletimize çok kaliteli hizmetler sağlıyabiliriz.. Mesajımı okudugunuz ve Allah hatadan sakındırsın gibi dua ve dileklerinizden ötürü sizlere sevgi ve saygılar gönderiyorum.. Zirai Arazinizde veya tanıdıgınız biri herhangi bir problem yaşarsa, yaşıyorsa teorik ve teknik bilgilerim ile elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım bu konuda özel mesaj herzaman atabilirsiniz. Turkmmo ailesine iyi eğlenceler :l04:
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkür ederim iyi niyetli dilekleriniz için arkadaşlar.. İşin bereketi sadakasında olduğu kadar hayır dileklerindede bu yüzden cevap yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.. Sizler içinde niyetim saglıklı, sıhatli ve başarılı bir hayat.. Herşey gönlünüzce olsun. @ebuTempura; @ßyMesMes; @IIemergencyII; @Asmodexia; @Thug Life; @Black White; @Adilene; @lanetadam; @Tranquillo; @King54TR; @tunahan7171123; @TReisTR; @2121sene2121; @QualityDamage;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...