HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
söylüyoruzda işe yaramıyorki cem 

İyi hoş durumumuzu anlatmışın teşekkür ederiz Ama bu dediklerinin olcağını sanmıyorum kimse server ile ilgilenmiyor
Bence yapılması gereken 1. hamle Pıyasanın Ateşini almak olacaktır . Ben şu durumda Item eklensın değişik Event gelsın Yenılık gelsın istemıyorum . İstediğim tek şey. Bu pıyasanın inmesi Altdan gelen kişiler sıradan bir eşyaya 100 t verıyor Normal bır kolye 500 t den başlıyor. 1-2 hafta önce 4000 t ye kolye satıldı bu duruma geldı selver. Bu Ortamda ALtdan Bir adamın Charını dızmesi Aylarını alır . Bence Herkezi Düşünecek sekılde hamle yapılması gerekıyor . Saatde 2t kasma noktasından yangların dırek envantere gelmesıyle 5t gelecek hale geldi.
Her yaz okulların kapanma vesilesiyle Selverimiz Büyüyordu Bu yazda büyüdü Lonca turnuvası Etkınlıgı fılan bıraz renk kattı ınsanlar bıraz uğraştılar. Suan selver dolu gibi duruyor fakat Yaz kış Onlıne olan kişiler bıraktı ve 3-5 kişidende bahsetmıyoruz . Bu bırakmalar sebebiyle oyunda rekabet ortamı sarsılmış durumda bi hamle olmassa bu iş büyür selverde oyuncu kalmaz Ely 3 e yazık etmeyelım yapılması gerekenlerı yapalım ...
Cem cok güzel bir konu acmışsın ınsanların düşündüklerini dile getirmişsin Dedıklerıne %100 katılıyorum . Ve yapılması gerekenlerın yapılmasını ıstıyorum .
o kolye 4000tye satılmadı sadece duzltmek ıstedım
ama prtofıno dedıklerın cok dogru lakın pıyasayı oyuncular belırler gmler ne yapabılr yanı kupesıne 200t ısteyene gm cıkıp kardes sen ona 200 dıyemessınmı dıycek ? boyle bırsey olanaksız serbbest pıyasa bu ısteyen ıstedıgını ıstedıgı fıyata satmakta ozgur bunu duzltıcek sey oyuncuların bu ıtemı almamasıdır oda olmaz ornek verıyorum ben cok ısteıdıgım bır ıteme degerınden cok para verırım
o kolye 4000tye satılmadı sadece duzltmek ıstedım
ama prtofıno dedıklerın cok dogru lakın pıyasayı oyuncular belırler gmler ne yapabılr yanı kupesıne 200t ısteyene gm cıkıp kardes sen ona 200 dıyemessınmı dıycek ? boyle bırsey olanaksız serbbest pıyasa bu ısteyen ıstedıgını ıstedıgı fıyata satmakta ozgur bunu duzltıcek sey oyuncuların bu ıtemı almamasıdır oda olmaz ornek verıyorum ben cok ısteıdıgım bır ıteme degerınden cok para verırım
Tabii ki serbest piyasa ancak bu durum sonradan oldu önceden para az geliyordu ve fiyatlar göz korkutucu değildi şimdi ise piyasa çok aşırı o sebeple bu fiyatların inmeside yine gmlerin elinde yani daha az para düşerse fiyatlarda normalleşir ya da para oranı aynı ancak item efsunları daha kolay olabilir. Mesela kostüm fiyatları düşmüştü şimdi yine arttı neden? Çünkü event olmuyor ee bunda suçlu yine gmler sık sık event yapıp günde 2-3 kez balık eventi olduğunu hatırlıyorum sonrada eventi kesince piyasa katlanıyor. Benim önerim ya komple kostümleri silin ya da ay ışığı eventi filan yapıp onun içine koyun kostümleri eğer böyle olursa hem emek verenlerin kostümü olacak hemde zevkli olacak. Bu sandıktan kostümden başka şeylerde çıkabilir ayrıca sandık açma videoları filan olacaktır ve server dahada renklenecektir.
Mesela şunuda unuttum kraliyet zırhlarınında ticarete konulması lazım zırh için char değişen arkadaşlar var.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)