HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaş benim yapmış olduğum 7x 4x engelini kullanıyor filesinde
filesteki 7x 4x engeli pack olarak atılan 4x 7x leri engellemektedir.
yani PC.epk PC.eix atılan 7xler Programsal 7x leri engellemez epy gibi v.s herneyse
bu 4x 7x engeli çalışmak için oyun açıldığında arka planda exe çalıştırır bu exe içinde click kodu oldu için TrojenClick adlı zararsız bir vürüsü programlar algılar haliyle bu sizde olsa önemi olmaz fakat oyuncularda olunca önemli oluyor oyuncu oyundan soğur ben 4x 7x engellemek istemiyorum diyorsanız virüs algılamasın diyorsanız packınızdan miles klasörüne girin ve mssdspb.flt dosyasını silin virüs görme sorunu kalkacaktır fakat PC.epk PC.eix ile atılan 4x 7x ler açılabilir silindinde bilginiz olsun AMA VİRÜS GÖRMESİN İSTİYORSANIZ SİLİNİZ Çözüm İçin + Rep Veya Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.
yani PC.epk PC.eix atılan 7xler Programsal 7x leri engellemez epy gibi v.s herneyse
bu 4x 7x engeli çalışmak için oyun açıldığında arka planda exe çalıştırır bu exe içinde click kodu oldu için TrojenClick adlı zararsız bir vürüsü programlar algılar haliyle bu sizde olsa önemi olmaz fakat oyuncularda olunca önemli oluyor oyuncu oyundan soğur ben 4x 7x engellemek istemiyorum diyorsanız virüs algılamasın diyorsanız packınızdan miles klasörüne girin ve mssdspb.flt dosyasını silin virüs görme sorunu kalkacaktır fakat PC.epk PC.eix ile atılan 4x 7x ler açılabilir silindinde bilginiz olsun AMA VİRÜS GÖRMESİN İSTİYORSANIZ SİLİNİZ Çözüm İçin + Rep Veya Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.
kardeşim yaptığın şey sana göre virüs veya değil hadi ben dedim bu virüs değil fakat virüs programı bunu virüs olarak görüyorsa
benim serverimde oynuyacak userlerimin pc lerinde de virüs olarak görür
ve bu user kaybıdır
konunu baltalamak değil amacım
Anladım Demek İstediğinizi Haklısınız.konuyu güncellicem birazdan 4x7x engeli için o virüsü diyor.4x7x engelini yapan Ufuk Temur arkadaşımız birazdan konuya açıklık getirecek ve konunun altınada yazıcam onu alıntılı şekilde o virüsü kaybetmeniz için pack/index deki 4x7xdmage yi kaldırmanız yeterli olur çalışmaz program ve gözükmez.
Merhaba arkadaş benim yapmış olduğum 7x 4x engelini kullanıyor filesinde
Konuya Açıklık Getirdiğin İçin Çok Teşekkür Ederim Arkadaşım

Vayy vayy vayyyy adam cliente casus yazılım yerleştirdiğini hiç bir zaman söylemeyecek heralde
Sen kendini hep suçsuz olarak göster tamam mı
C:\Users\KullaniciAdi\AppData\Local\Temp\ klasörüne yerleşen metin2.exe nedir peki
Oda 4x-7x koruması dimi
Şimdi onada bir bahane bulur arkadaş sonuçta cliente virüs yerleştirdiğini kabullenmeyecek
4x7x engelini yapan arkadaş konuya açıklık getirdi ve nasıl trojenin kaldırılcağınıda yazdı.
Rica ederim ek olarak SlayerMetin2.exe de gerçekten trojen var senin sana skypeden özel bi exe yapıp attım onunla gir oyuna sorunsuzsa onu ekle pack içine güncelle konuyuKonuya Açıklık Getirdiğin İçin Çok Teşekkür Ederim Arkadaşım![]()
iyi forumlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)