mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Tekrardan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 479

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

merhabalar elym2 ye dönme kararı aldım eski ely 1 ve 2 oyuncusuyum aynı zamanda mmomt2 den kalmayım Venüs dekiler VIP ve StiveJackson nickini hatırlar belki ;) itemlerimi dağıtmıştım ely 4 de başlamak istiyorum eskilerin balıkçısıydım yeniler tanımaz ;) oyun hakkında bilgisi olanlara birkaç sorum olucak
1-) para kasması nasıl ? eskiden balıkçılıkla geçinirdik şimdi nasıl acaba ?
2-) Epic amcadan item geçirirken başarı oranı % kaç ?
3-) Birde kasılma olayı nasıl ? 105 veya 130 lv kaç haftada olurum ?
şimdiden teşekkürler yeni bir hesap açıp, yeni bir sayfa açıp başlamayı düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Sorularını tek tek cevaplıyayım kardeşim ;

1 : Eğer iyi bir balıkçıysan balık işinde %100 kar elde ediyorsun fakat bi yerden sonra eminim yetmiyecektir, ondan sonra ya 65 bir char kasıp ö.z. 2. kat başında ely1de derece kastığınız gibi para kasmanızı öneririm yada 86 bi charla sürgün 2. kat başında hem para hemde not monokl düşürüp satabilirsin.

2 : %100 dönüşüyor ama şöyle bi sorun var. 65 Silah dönüşümlerinin kapalı olması nedeniyle silahları tek yarılı yapabiliyorsun haliyle. Buradan detaylı bakabillirsin +basmasına vs. ;

3 : Bu dediklerimi yapıp eline 10 - 15 t para geçirirsen 1 günde 105 kasacak arkadaşlar mevcut. Ayrıyetten 10t 15t arasında char satan arkadaşlarda mevcut.Eğer kendim kasıcam diyorsan ve büyülü silah oynarsan önce 1 2 parça item alıp sonra kasma kısmına geçersende en fazla 3 gününü alır diye düşünüyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir başka soruların olursa sorabilirsin.

Sorularını tek tek cevaplıyayım kardeşim ;

1 : Eğer iyi bir balıkçıysan balık işinde %100 kar elde ediyorsun fakat bi yerden sonra eminim yetmiyecektir, ondan sonra ya 65 bir char kasıp ö.z. 2. kat başında ely1de derece kastığınız gibi para kasmanızı öneririm yada 86 bi charla sürgün 2. kat başında hem para hemde not monokl düşürüp satabilirsin.

2 : %100 dönüşüyor ama şöyle bi sorun var. 65 Silah dönüşümlerinin kapalı olması nedeniyle silahları tek yarılı yapabiliyorsun haliyle. Buradan detaylı bakabillirsin +basmasına vs. ;

3 : Bu dediklerimi yapıp eline 10 - 15 t para geçirirsen 1 günde 105 kasacak arkadaşlar mevcut. Ayrıyetten 10t 15t arasında char satan arkadaşlarda mevcut.Eğer kendim kasıcam diyorsan ve büyülü silah oynarsan önce 1 2 parça item alıp sonra kasma kısmına geçersende en fazla 3 gününü alır diye düşünüyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir başka soruların olursa sorabilirsin.
teşekkür ederiyorum ilgilendiğin için oyun şuan iniyor özelden nicki atarım :)

Oncelıkle serverımıze hos geldın kardesım :D
İyi bir balıkcıysan 2-3 hesap acıp balık tutarak iyi mıktarlarda maddiyat elde edebılırsın
+6 ya kadar item gecırme oranı %100 sonra %70 %60 %40 olarak düşüyor
Kasılmaya gelince ise karaktere bağlı olarak değişir sura acarsan bi 10t cıvarı harcayıp kasılmalık car yaparak 3-4 saat ıcerısınde kasabılırsın veya hiç uğrasmayıp 10-15t civarıyla hesap satın alabılırsın
Tekrar serverımıze hos geldın sızınle tanısmak ısterım ıyı eglenceler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri