HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar konuyu yanlış yerde açıyorum sanırsam fakat yardımınıza ihityacım var.
Neredeyse herkes steam oyun/online programını bilir.Steam kullananlara bir sorum olucak.
Steam üzerinde bir kaç aydır yoğunlaşmış olan THE FOREST oyunu var.
Youtube oyun kanalları üzerinden oyunu beğenerek 30 dakika önce satın almış bulunmaktayım.
Fakat keşke alamasaydım.Oyun hata veriyor açılmıyor.4 kere bilgisayarı açtım kapadım.
Moden Resetledim.Steam bağlanıp tekrar denedim olmadı
İki tane hata ile karşılaşıyorum.
1) The Forest.exe çalışmayı durdurdu.(Bundan sonra oyun kapanıyor başka birşey olmuyor)
2)İkinci Oyun aşağı iniyor ve Oppss şeklinde bir hata vererek aşağıda açıklaması ile hata nedenini söylüyor.
Tabi ingilizcem yetmediği için okumaya çaloıştıgım yabancı forumlardan sonuç alamadım siz yardım edebilir misiniz?
Şimdiden iyi forumlar arkadaşlar.Yardımlarınızı bekliyorum.
Tam hatayı söylüyorum bu arada
Opps
The game crashed
The crash report folder name ''2014-08-11_020414'' next to game executable.
It would be great if you 'd send it to the developer of the game.
Bu hataytı alıyorum arkadaşlar lütfen bir yardım edin.
Daha yeni format attım.
Neredeyse herkes steam oyun/online programını bilir.Steam kullananlara bir sorum olucak.
Steam üzerinde bir kaç aydır yoğunlaşmış olan THE FOREST oyunu var.
Youtube oyun kanalları üzerinden oyunu beğenerek 30 dakika önce satın almış bulunmaktayım.
Fakat keşke alamasaydım.Oyun hata veriyor açılmıyor.4 kere bilgisayarı açtım kapadım.
Moden Resetledim.Steam bağlanıp tekrar denedim olmadı
İki tane hata ile karşılaşıyorum.
1) The Forest.exe çalışmayı durdurdu.(Bundan sonra oyun kapanıyor başka birşey olmuyor)
2)İkinci Oyun aşağı iniyor ve Oppss şeklinde bir hata vererek aşağıda açıklaması ile hata nedenini söylüyor.
Tabi ingilizcem yetmediği için okumaya çaloıştıgım yabancı forumlardan sonuç alamadım siz yardım edebilir misiniz?
Şimdiden iyi forumlar arkadaşlar.Yardımlarınızı bekliyorum.
Tam hatayı söylüyorum bu arada
Opps
The game crashed
The crash report folder name ''2014-08-11_020414'' next to game executable.
It would be great if you 'd send it to the developer of the game.
Bu hataytı alıyorum arkadaşlar lütfen bir yardım edin.
Daha yeni format attım.
1) Büyük ihtimal uyumluluk sorunu.
Oyuna sağ tıklayın uyumluluk sorunu gidermeyi seçin.Sonra oradaki bütün seçenekleri tek tek deneyin.Olmazsa mesajı alıntılayın.
//EDİT: Sorunu tam okumamışım kusura bakma.Büyük ihtimal çözümüm işe yaramayacak ama denemekten zarar gelmez
Oyuna sağ tıklayın uyumluluk sorunu gidermeyi seçin.Sonra oradaki bütün seçenekleri tek tek deneyin.Olmazsa mesajı alıntılayın.
//EDİT: Sorunu tam okumamışım kusura bakma.Büyük ihtimal çözümüm işe yaramayacak ama denemekten zarar gelmez

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)