HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorun devam ediyo artık bıktım yeter siliyorum oyunu falan bıktım yemn ederim laptop u kıracam 20m e +basma koyuyorum 1 pazar dolusu tak atıyo yeminle sinirden kıracam bu bilgisayarı bu nedir abi ya kaç gündür g*tümüzü yırtıyoruz gmler bende normal diyo tek bizi mi atıyo bu oyun n az 2 4 kere tekrar kurdum ttnetten internet hızım hakkında bilgi aldım tarayıcıları denedm yeter artık ya yeter!
Sorun devam ediyo artık bıktım yeter siliyorum oyunu falan bıktım yemn ederim laptop u kıracam 20m e +basma koyuyorum 1 pazar dolusu tak atıyo yeminle sinirden kıracam bu bilgisayarı bu nedir abi ya kaç gündür g*tümüzü yırtıyoruz gmler bende normal diyo tek bizi mi atıyo bu oyun n az 2 4 kere tekrar kurdum ttnetten internet hızım hakkında bilgi aldım tarayıcıları denedm yeter artık ya yeter!
Düzelmedimi hala , Oyunu tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyin bir.
Son düzenleme:
Düzelmedimi hala , Oyunu tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyin bir.
3 4 kere denedm kardeşm neyse düzelene kadar girmem zaten bi kaç güne tatle gdcem inş düzelr de itemleri satıp giderim yoksa herşey elimde patlıcak
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)