HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oncelikle merhabalar ben yeni yapilan calismayla ilgili birsey sormak istiyorum ismi guvenli giris ben bazi carlarimin mail adresinin sifresini kaybettim yada yanlis giriyorum ama giremiyorum guvenli girisin cikmasiyla ben madur olacammi sormak istedigim bu eger giremeyeceksem carima itemlerimi bosaltacam lutfen yetkililerden yada bilen arkadaslardan konuyla ilgilenmesini istiyorum
@Shorty
@Shorty
Yani evet çarlarını boşaltman gerekiyor..Not: Güvenli girişi kapatırken mail onayı isteyecektir.
cok sacma bi is olmus isteyen yapsa daha mantikli olur mail adresinin sifresini bilmeyen coktur eminim ne zaman gecerli olacak bu yenilik
Saçma diye belirttiğin şey senin güvenliğin için; oyunda her gün birileri bağırıyor çarım soyuldu diye.
Sistem deneme aşamasındaymış gelecek dediklerine göre kafadan 2 ay diyorum ben ama belli olmaz sen itemlerini sağlama al..
Sistem deneme aşamasındaymış gelecek dediklerine göre kafadan 2 ay diyorum ben ama belli olmaz sen itemlerini sağlama al..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)