mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

TÜrkde 75 level Çar satiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NomorYOU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 324

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TÜRKDE KAOS SERVERİNDE 75 LEVEL BÜYÜLÜ SURA RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ HİÇBİR İTEMİ PARASI YOKTUR BOŞ HALDE SATIYORUM Ely2 SERVERİNDE SAĞLAM HERHANGİ BİR SET KARŞILIĞI DEVİR EDİLECEKTİR BİLGİNİZE

Jda1EJ.jpg
[/URL][/IMG]
BÜTÜN SORUMLULUKLARI KABUL EDİYORUM KONU KAPATILMASIN!

Kardeşim eğerki Vilusa serverinde savasçı zihinsel ve ya bedensel varsa sana ely2 de sağlam bir teklif ederdim Çarımın İsmi BigCityLife büyülü silah sura ely2 de benim hakımda sorsan herkes beni tanır. Eğer öyle bir çarın varsa telefon numaranı yaz arıyam seni bir konuşak...

kardeşim eğerki vilusa serverinde savasçı zihinsel ve ya bedensel varsa sana ely2 de sağlam bir teklif ederdim Çarımın İsmi bigcitylife büyülü silah sura ely2 de benim hakımda sorsan herkes beni tanır. Eğer öyle bir çarın varsa telefon numaranı yaz arıyam seni bir konuşak...
reklam yapmana gerek yok konuyu lÜtfen daĞitma kaosda Çarim var sadece dİĞer serverlerdede olsa saticak olsam paylaŞirim heralde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri