HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ban sebebı olmasının ımkanı yok adam sana tıcareten verır ve vermessen hıc bırsey olmazsadece adam oyun ıcınden hırsız der sana oda kanıtı yoksa sen vıdeo alırsın bıde kılıcını aldıgın adam 60 gun ban yer ha hırsızlık ııcnde vıdeoda sana verıyorum sonra ver gıbı bır ıfade olması lazım yoksa dırek verdıyse kımse bırsey yapamaz yapılsa ben sattıklarımı caldılar derım gerı alırım
![]()
Ya siz ne çok biliyorsunuz. Bu adam itemi ver demiş o adamda vermişse ve bunların videosu var ise nasıl ban yemeyecek? Adam durup dururken neden itemini çıkarıp versin? Etkiye tepki vardır o istemiş adamda vermiştir. O nedenle bunların hepsinin videosu var ise sınırsız ban yer.
Süresiz hesapların kapatılır o zaman geri vermezsenVer bi deniyecem dersek noluyor demedimde varsayalim
Ya siz ne çok biliyorsunuz. Bu adam itemi ver demiş o adamda vermişse ve bunların videosu var ise nasıl ban yemeyecek? Adam durup dururken neden itemini çıkarıp versin? Etkiye tepki vardır o istemiş adamda vermiştir. O nedenle bunların hepsinin videosu var ise sınırsız ban yer.
Eğer konuşmalarda istediğine dair bir kanıt varsa o zaman senin dediğin doğrudur süresiz hesapları kapatılır.
Geri vercem demedim varsayarsak dedim adam direk verdi bana sorun yok o xzaman demi?Süresiz hesapların kapatılır o zaman geri vermezsen
Eğer konuşmalarda istediğine dair bir kanıt varsa o zaman senin dediğin doğrudur süresiz hesapları kapatılır.
Olay anlattığın gibiyse hiç bir şey yokken ortada direk sana verdiyse bir sorun olmazGeri vercem demedim varsayarsak dedim adam direk verdi bana sorun yok o xzaman demi?
@erdemaa; çarlar kapatılır demişsin benim hırsizlikla alakasi olmayan çarlarımın suçu ne ?
Sonuçta o hesaplar da sana ait demi ? Onlarda kapatılır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)