Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ban sebebimi ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlcolCash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ban sebebı olmasının ımkanı yok adam sana tıcareten verır ve vermessen hıc bırsey olmaz :) sadece adam oyun ıcınden hırsız der sana oda kanıtı yoksa sen vıdeo alırsın bıde kılıcını aldıgın adam 60 gun ban yer ha hırsızlık ııcnde vıdeoda sana verıyorum sonra ver gıbı bır ıfade olması lazım yoksa dırek verdıyse kımse bırsey yapamaz yapılsa ben sattıklarımı caldılar derım gerı alırım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ya siz ne çok biliyorsunuz. Bu adam itemi ver demiş o adamda vermişse ve bunların videosu var ise nasıl ban yemeyecek? Adam durup dururken neden itemini çıkarıp versin? Etkiye tepki vardır o istemiş adamda vermiştir. O nedenle bunların hepsinin videosu var ise sınırsız ban yer.

Ver bi deniyecem dersek noluyor demedimde varsayalim
Süresiz hesapların kapatılır o zaman geri vermezsen
Ya siz ne çok biliyorsunuz. Bu adam itemi ver demiş o adamda vermişse ve bunların videosu var ise nasıl ban yemeyecek? Adam durup dururken neden itemini çıkarıp versin? Etkiye tepki vardır o istemiş adamda vermiştir. O nedenle bunların hepsinin videosu var ise sınırsız ban yer.

Eğer konuşmalarda istediğine dair bir kanıt varsa o zaman senin dediğin doğrudur süresiz hesapları kapatılır.

@erdemaa; çarlar kapatılır demişsin benim hırsizlikla alakasi olmayan çarlarımın suçu ne ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri