- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Serverimizin Adı; FantastikCraft
Serverimizden Bilgiler; Hub Ve Süper Özellikleri Var! [Hele o Girişi Çok Havalıdır
]
Serverimizin Özellikleri; Eğer Creative'ye geldik böyle işmi olur yaratıcı mod vermiyorlar diyorsanız [/gmc] yazmanız yeterli! yada [/gamemode 1 /gm 1] yazmanız yeterlidir.Serverimiz adı üstünde Hub'dur Hub ne demek diyorsanız;
çekirdek sunucu demekdir yani creative [yaratıcı] survivalgames [hayatta kalma oyunları] faction [klan savaşları] ve skyblock [havada hayatta kalma] oyunları normal bir hub [çekirdek] sunucuda bulunmaktadır.neyse lafımızı uzatmayalım!Ve devamına geçelim.
Serverimizin Sürümü; 1.7.2 1.7.4 1.7.5 1.7.6'dır.
Serverimizin Görüntüleri;
Serverimizin IP'si;
FanTasTikCraft.sytes.net
Dreadcraft.zapto.org
minecraftdeneme1233.zapto.org
Serverimizden Bilgiler; Hub Ve Süper Özellikleri Var! [Hele o Girişi Çok Havalıdır
Serverimizin Özellikleri; Eğer Creative'ye geldik böyle işmi olur yaratıcı mod vermiyorlar diyorsanız [/gmc] yazmanız yeterli! yada [/gamemode 1 /gm 1] yazmanız yeterlidir.Serverimiz adı üstünde Hub'dur Hub ne demek diyorsanız;
çekirdek sunucu demekdir yani creative [yaratıcı] survivalgames [hayatta kalma oyunları] faction [klan savaşları] ve skyblock [havada hayatta kalma] oyunları normal bir hub [çekirdek] sunucuda bulunmaktadır.neyse lafımızı uzatmayalım!Ve devamına geçelim.
Serverimizin Sürümü; 1.7.2 1.7.4 1.7.5 1.7.6'dır.
Serverimizin Görüntüleri;
Serverimizin IP'si;
FanTasTikCraft.sytes.net
Dreadcraft.zapto.org
minecraftdeneme1233.zapto.org
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
onca reklam yapıyorum ama neden server açılmıyor diyorsanız server kurucusunun pcsi bozulmuş açamıyor ama eğer düzelirse açacaktır ve ben o servere bi daha gelmiyeceim beni sevmeyen kurtulmuş olur artık bırakıyorum minecraftı.