Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bende 51 ortalamalı çan var. İÇ İTEMLERİMİN TAMAMI 5-5 . YARISINDAN FAZLASINDADA ŞAMAN SAVUNMASI VAR. VE 1-1 TAKMADIGI SÜRECE ŞAMANLAR BENİ KESEMİYOR. ŞAMAN SAVUNMASI YAPAMAYIPDA AĞLAYANLAR SAYESİNDE O KADAR ÇANDAN OLDU MİLLET AĞLANACAK HALİNİZE GELİP KONU AÇIYORSUNUZ BURDA YAZIK SİZE
Hayır zaten şamanlarda azaltma vb falan dediler yapıldı şimdide milletin itemlerine göz diktiler ayıptır.
Sadece 30 çan 30 şaman savunması dizdim swde beni loncalıkla kesebilen şamana henüz rastlamadım. Sen bi 0 kılıç 0 savaşçı savunmanla savaşçılarla ws at adam sana ruhla 40k yine atar. Gelip burda ağlamayın savunma dizin. Siz 5/5 şamanlı diye itemleri beğenmezseniz sonuçlarına katlanırsınız boşu boşuna harcadılar şamanları
Bilader varsa var çan savunmanız 0Gelmiş artistlik yapıyorsunuz çan savunması diz sonra konuş 5K yiyorum diye Bende 47Ortlu çan var bazı insanlara işlemiyor bile.
Çan savunması olsa ne olacak olmadan 4.2 k mı ne yiyorsun eee 60 çan yapsan 1.2 k mı ne düşüyor çanın düz vuruşu ee tabi 60 çan savunmayıda herkes yapamaz daha doğrusu çok zor.
Siz delici+krtikle vuruyorsunuz delicinin savunması var mı oyunda bak bakam ? yok onun için ortalama çanlardan kalkmalı.
Zaten eskiden şaman oynayan toplasan 20-30 kişiyi geçmezdi onlarda çok eskiden beri oynayanlar yan çar olarak kullananlar değil.
Bu ortalama olayı geldi herkes çanı alıp şamana geçmeye başladı ne hikmetse ! .Şamanlar becerili çan yapsınlar büyülü
kostümler kalksın buna katılıyorum bi adamda en az 70 büyü oluyor.Ondan şamanlarda skill kullanmıyolar.
Bu arada şaman savunmamda var çan savunmamda 2 tane sağlam ataklı şaman geldi zaman cacık oluyorsun.Tabi
şarap kullanmadan.
Kalkması lazım bu çanların tamamen arkadaş daha kılıç bicak ciftelle zor urasiyoz bide çanlamı urascaz
6-7 ye Şaman savunmaları geliyor, buna ek olarak balık eventlarında elde edebileceğiniz 15 şaman savunmalı kostümler de var.
Dersin ki bize eventlarda öyle efsunlar gelmiyor. Getirenden satın alacaksın. 3 5 oyuncu ağlıyor diye kimse oyunda var olan bir efsunu silmez.
Görevle birlikte kafadan 45 50 şaman karakter yapsan diğer karakterlerin yanına bu bile yeterli seni ayakta tutmaya. Çok uzatıyorsunuz bazı şeyleri.
Dersin ki bize eventlarda öyle efsunlar gelmiyor. Getirenden satın alacaksın. 3 5 oyuncu ağlıyor diye kimse oyunda var olan bir efsunu silmez.
Görevle birlikte kafadan 45 50 şaman karakter yapsan diğer karakterlerin yanına bu bile yeterli seni ayakta tutmaya. Çok uzatıyorsunuz bazı şeyleri.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)