sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

User Çekme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GOHAPPYGOGOGO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 415

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Gençler selam
Geçen senenden bu yana tanıtım siteleri baya bi değişmiş.User çekmek paran olmadıkça baya zorlaşmış.
Para vermeden nasıl çok hit yapılabilir hangi sitelerde reklam yapmak lazım

Şöyle açıklayayım şu site daha çok bu site işe yaramaz diye düşünme. Her sitenin kendine özel kitlesi vardır. Çok server eklenen bir site (Örneğin; Serverlar.gen.tr) de serverini paran yoksa barındıramazsın hemen sıralamadan düşer Popüler'e çıkamayacağın gibi En son eklenenlerde de sürekli eklendiği için çok tanıtamazsın.)

Ben kendim özellikle orta halli sitelere daha çok önem veririm ve de her zaman ay başlarını bekle (ilk hafta). Oylar sıfırlandığında userlerinden rica et ve oy vermelerini sağla.

Örnek verecek olursak propvpserverlar.com sitesi Alexada 466 binde. Çok güzel bir sıralama ve geçtiğimiz günlerde oyları sıfırladı millet oy toplayıp popüler serverları doldurmadan önce serverini ekle ve bannerdan oy topla. Şuanda baktığım kadarıyla Popüler Serverlarda sonunda serverin 12 oyu var sen +20 oy yaparsan (garanti olsun) çok rahat user çekersin.

Umarım faydalı olmuşumdur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri