Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Klanımıza Alımda Bazı Şartlar Mevcuttur !
1.Yaşınızın fazla bir önemli yok,muhabbetiniz koyu olsun,olgun birisi olun bizim için yeterlidir.
2.Küfür kesinlikle yasaktır.
3.Oyunda herhangi bir klana küfür etmek veya klanı incitecek şeyler yapmak kesinlikle yasaktır.
4.Klandaki oyunculara saygılı davranmanız gerekmektedir.Herkesin yaşı bellidir.Lütfen ona göre isim sonuna sıfat'ı belirleyiniz.Mesela sizden 3 yaş büyük olan birine abi diyin!
Şuanda grubumuz bayağı kalabalıklaştı.
Birlikte oda kurup veya odalara katılarak oynarız.
Klan savaşı istekler doğrultusunda yapılmaktadır.
Klanımıza +18 yaş üstü alımları tercih ediyoruz ama eğer ki siz 18 yaş altındaysanız ve olgun konuşma yapabilecek biriyseniz klanımıza alımda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.
Şuanda Raid Call adlı bir sesli konuşma platformu kullanmaktayız.
İleride klanımız yükseldikçe TS'e geçebiliriz.
Mikrofon zorunluluğu yoktur bizim sesimiz geliyorsa,bizim sesimizi duyuyorsanız sıkıntı olacağını zaten sanmıyorum.
Ayrıca şöyle bir zorunluluk vardır,oyunda olduğunuz müddetçe Raid Call'da da durmanız gerekmektedir.
Yani oyunda olup da Raid Call'da olmadığınız zamanlar tespit edilirse ilk önce uyarılır sonra ise klandan uzaklaştırılmak zorunda kalırsınız.Klanımızda hiçbir oyuncunun tabi kide hile kullanması taraftarı değiliz fakat bazen önümüze hileli klanlar mutlaka çıkacaktır.Bu hileleri klanlara karşı bizimde hile açmamız gerektiğini düşünüyorum.Adam gibi oynayana adam gibi oynarız,hileli oynayana da hileli oynarız.Yani klanına göre muamele yaparız.Bazılarınız sıralamayı sorucaktır eminim ama sıralama 20 milyar olsa ne yazar 1 olsa ne yazar.Ben klan savaşlarını kaynaşmak adına ve zevk almak adına yaptığımıza inanıyorum.Bu yüzden sıralama beni pek fazla alakadar etmez.Sıralamada 1. olsak,zevk alarak sıralama da 20 milyar olsak bana bu 2'sinden birini seç deseler 2.olan daha mantıklı gelir.Bu yüzden sıralamayı çok önemsiyorsanız ve aile bağlarını önemsemiyorsanız eğer,bence başka klan aramaya başlamalısınız.Biz burada bir aile kurmak istiyoruz.Oyun içinde yardım isteyebileceğimiz,yardım edebileceğimiz kişileri arıyoruz!!!
RAİD CALL ADRESİMİZ: 9328034
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
TEAM SPEAK 3 ADRESİMİZ: thebestofworld.tspeak3.com
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)