HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
M2-TR Pixy'den beri oynuyorum metin2 ye tekrar başladım baktım dahada zevkli hale getirmişler oynuyasım geldi yeni arkadaşlarlada tanıştım mutluyum ismim oguz yaş 17 "LoRdTeaM" Loncası başkanı herkese selamlar. Videoda 2 sene önce serverin(Pixy) lideriyle attıgım bir video hatıra olarak kalmış 

Son düzenleme:
Yeni arkadaşlar felan çok güzel oluyo tanışmak isteyenler özelden mesaj atabilirler.
M2-TR Pixy'den beri oynuyorum metin2 ye tekrar başladım baktım dahada zevkli hale getirmişler oynuyasım geldi yeni arkadaşlarlada tanıştım mutluyum ismim oguz yaş 17 "LoRdTeaM" Loncası başkanı herkese selamlar. Videoda 2 sene önce serverin(Pixy) lideriyle attıgım bir video hatıra olarak kalmış![]()
O kadar hızlı yatmışsın ki ben daha videonun başlamasını bekliyorum :m08::m08:
İşte kalkan felan yoktuda o sıralarda ondan başka beni alan yoktu istersen sen gel senle bi ws atalım sen bendende hızlı yatarsın :ka19::ka19::ka19:
İşte kalkan felan yoktuda o sıralarda ondan başka beni alan yoktu istersen sen gel senle bi ws atalım sen bendende hızlı yatarsın :ka19::ka19::ka19:
Nymph bende kardeşim pixyden Tekrar hoşgeldin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)