HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet bnim bilgisayarda aynıaynı hatayı ben de alıyorum. (Windows XP 32 bit kullanıyorum, sistem bana metin2client.bin'in geçerli bir Win32 uygulaması olmadığı uyarısını veriyor.) @admin;
Sorunun kaynağını bulduk arkadaşlar, şuan düzenliyoruz. Düzemeyi yapıp yeni pack yayınlayacağız, o packi yüklediğinizde sorun ortadan kalkacak
Teşekkur ederizSorunun kaynağını bulduk arkadaşlar, şuan düzenliyoruz. Düzemeyi yapıp yeni pack yayınlayacağız, o packi yüklediğinizde sorun ortadan kalkacak
@admin;Sorunun kaynağını bulduk arkadaşlar, şuan düzenliyoruz. Düzemeyi yapıp yeni pack yayınlayacağız, o packi yüklediğinizde sorun ortadan kalkacak
Daha önce, sadece turnuva serverını kapattığınız sırada yayınladığınız metin2client.bin'i kullanırken "metin2 create no appropriate device" hatası alıyorduk. Tekrar eski client'i yayınlayınca sorun çözülmüştü. Tekrar bu sorun oluşmaz umarım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haala devam ediyor
biraz sonra yeni bir client çıkar. torrent yeni bir güncelleme yapmadan sorun çözülmez büyük ihtimalle. bekliyoruz. acele etme.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)