kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Metİn2 source aÇik dosyalari 2.60 gb .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExTazY2115
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

daha deminki konu diyorsun konudan linki aldığım yerde yabancı bir forumda paylaşılmıştı ;)

bi bok bilmeden gelip burda bıd bıd yapma be gülüm ha nerden aldın diyecek olacak isen skypeden gel sana forumuda atarım güzelim

Ağzımı bozmiycam forumda ban yemek istemiyorum. zamanında koymuşum sana simdi içindekileri döküyorsun kitaba küfür edenlerle işim olmaz benim şimdi burayı terket alıntıcı hırsız :)

Ağzımı bozmiycam forumda ban yemek istemiyorum. zamanında koymuşum sana simdi içindekileri döküyorsun kitaba küfür edenlerle işim olmaz benim şimdi burayı terket alıntıcı hırsız :)
ulan gerizekalı sen kimsinki dado35 kim senlen ne gibi bir konuşmam olabilirki ? zamanında koymuşum dior birde bebeye bak yha arkadaş harbi harbi forumun çivisi çıktı ha

ulan gerizekalı sen kimsinki dado35 kim senlen ne gibi bir konuşmam olabilirki ? zamanında koymuşum dior birde bebeye bak yha arkadaş harbi harbi forumun çivisi çıktı ha
adam akılı konuş laf kalabalığı yapma yoksa skype girer burda yazmıycağım kelimeleri seni inlete inlete söylerim :)

Valla Öyle Bilader İnsanlara İyilik Yaramıyor

Ha Bu Arada @35dado35; Güzel Abicim Benim Konuşmalarından Çok Belli Oluyor Yaşın Biraz Daha Türkçe Çalışsan İyi Edersin.

+ Olarak Yöneticim Konuyu Kapatabilirmisiniz.

Arkadaş Bayagı Uzattı Yeni Ögrenmiş Sanırım. :)

Son düzenleme:
adam akılı konuş laf kalabalığı yapma yoksa skype girer burda yazmıycağım kelimeleri seni inlete inlete söylerim :)

bende onu istiyorum bana sen adını versene bi böyle bu yok dadoymuş nanoymuş hesabları ile gelme işte canım tm mı :) 17 yaşındasın max gelip burda çok iyi bıd bıd ediorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri