HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar adı duyulmuş bi firmadan 3aylık server açmayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz bilişim varmıdır?
1-Filesleri kaliteli olucak.
2-Serverde kapanma gibi durum olmuycak.
3-Destekleri tam olucak.
4-Hızlı bi firma olucak.
3-Destekleri tam olucak.
4-Hızlı bi firma olucak.
Doublebilisim öneririm kardeş bende daha yeni aldım sunucumu gayet başarılı bir iş içerisindeler. tavsiyem o yöndeArkadaşlar adı duyulmuş bi firmadan 3aylık server açmayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz bilişim varmıdır?
3-Destekleri tam olucak.
4-Hızlı bi firma olucak.
Eksenbilişim.com derim kardeşim. Ama oyun içi destekleri yok. Bünyelerinde piyasadaki çoğu +1000 serveri barındırıyorlar. Filesleri r54k files sorunsuz benim filesimde o. Bugüne kadar birçok bilişimle çalıştım fakat hepsinde illaki sitem oyunum kapanıyordu. 1.5 Aydır çalışıyorum eksenbilişimle şimdiye kadar 1 kere dahi site veya oyun kapanmadı.
Dediğim gibi oyuniçi destek vermiyorlar ona göre düşün oyun içi bilgim çok iyi diyorsan desteğe ihtiyacın kalmaz zaten. Files sorunu felan çıkarsa yardım ediyorlar.
Dediğim gibi oyuniçi destek vermiyorlar ona göre düşün oyun içi bilgim çok iyi diyorsan desteğe ihtiyacın kalmaz zaten. Files sorunu felan çıkarsa yardım ediyorlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)