emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Bİlgİsayarim aÇilmiyor acİl yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mücahit358
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

selamun aleyküm

arkadaşlar bilgisayarımda video izlerken birden kendi kendine kapandı. tekrar açmayı denemem ise tabiki hüsranla sonuçlandı.

bilgisayarı acmak için power tuşuna basıyorum kasa normal bir şekilde çalışıyor fakat ne monütöre görüntu geliyor nede bilgisayar açılıyor.

fanların tümü çalışır halde fakat ne klavye açık nede monütörde görüntü var. üstelik pc ilk açılırken anakarttan çıkan bip seside çıkmıyor.

kasanın içini temizledim, psu kablolarını hatta tüm kabloları çıkartıp yuvasını temizleyip geri taktım, ekran kartını temizleyip geri taktım, ram leri temizleyip slotunu degiştirdim, bir süre elektrigi kesik beklettim ama nafile. denedigim hiç bir yöntem yanıt vermedi.

sizden ricam daha önce böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşların veya çözümünü bilen arkadaşların yardımcı olması.

iyi forumlar.

mücahit358;17457551' Alıntı:
selamun aleyküm

arkadaşlar bilgisayarımda video izlerken birden kendi kendine kapandı. Tekrar açmayı denemem ise tabiki hüsranla sonuçlandı.

Bilgisayarı acmak için power tuşuna basıyorum kasa normal bir şekilde çalışıyor fakat ne monütöre görüntu geliyor nede bilgisayar açılıyor.

Fanların tümü çalışır halde fakat ne klavye açık nede monütörde görüntü var. üstelik pc ilk açılırken anakarttan çıkan bip seside çıkmıyor.

Kasanın içini temizledim, psu kablolarını hatta tüm kabloları çıkartıp yuvasını temizleyip geri taktım, ekran kartını temizleyip geri taktım, ram leri temizleyip slotunu degiştirdim, bir süre elektrigi kesik beklettim ama nafile. Denedigim hiç bir yöntem yanıt vermedi.

Sizden ricam daha önce böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşların veya çözümünü bilen arkadaşların yardımcı olması.

Iyi forumlar.

ÜzgÜn olduĞumu belİrterek anakart'inin yandiĞini ve yenİsİnİ alman gerektİĞİnİ sÖylemek mecburİyetİndeyİm. ....

Ana kart değilde büyük ihtimal power suply yanmıştır benzer şeyler bendede çok oldu . Ama sen direk biz burda power suply yanmıştır dediğimiz için gidip ps alma bilgisayarcıya götür o kdr uzman değiliz .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri