Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Maxmi files kullanmaktayım. Oyunumu sıfırlayıp yine maxmi files kurdurarak emek server açtım ama açalı 1 ay olmasına rağmen SYSERR hataları bitmek bilmedi üstelik sürekli her gün CH kapanıyor ! eski maxmi filesli oyunum sağlamdı game dosyalarını editleyip atayım dedim putty hata verdi oyun açılmadı. ip ile ilgili birşeylerdi. navicatten USER ayarlarındaki 1 İP ye oyunun ip sini yazdım odur budur NAVİCAT a giremiyorum. user ayarlarım bozuldu, sitem de kapandı. netten araştırdım putty e kod yazarak navicat user şifresini değiştirmeyi denedim oradada bir hata veriyor değiştirmiyor. ne yapacağımı şaşırdım.
şimdi sorum şu: bu olay olmadan önce filezilladan MYSQLyedekal.tar.gz dosyasını alıp yedeklemiştim. onun içeriğindeki herhangi bir yerde bu İP düzenlemeleri user ayarları varmı ? varsa nerede ? alıp atayım düzelteyim bilişim 2 gündür çözüm getiremedi bekliyorum.
şimdi sorum şu: bu olay olmadan önce filezilladan MYSQLyedekal.tar.gz dosyasını alıp yedeklemiştim. onun içeriğindeki herhangi bir yerde bu İP düzenlemeleri user ayarları varmı ? varsa nerede ? alıp atayım düzelteyim bilişim 2 gündür çözüm getiremedi bekliyorum.