HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bütün dünya İspanya'nın Dünya Kupası şampiyonluğunu konuşurken, Matadorları bu büyük başarıya ulaştıran Vicente Del Bosque, Beşiktaş'ın da gururu oldu. Beşiktaş'ta başkanlığa seçildikten sonra Real Madrid'le özdeşleşmiş Del Bosque'yi takımın başına getiren ancak kötü gidişat sebebiyle 7 ayda İspanyol hocayla yollarını ayıran Yıldırım Demirören, şampiyonluğundan dolayı eski teknik direktörlerini telefonla arayıp tebrik etti. "Hocam mutluluğunu biz de İstanbul'da paylaşıyoruz. Türk medyasına her seferinde söyledim, aynı şeyi sizin de duymanızı istiyorum. Başkanlığım sürecince yaptığım en büyük hata seninle yollarımızı erken ayırmak oldu. Bunu samimi olarak söylüyorum. Başarınızla biz de gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
DÜGÜM ÇÖZÜLÜYOR
Bu arada Beşiktaş Yönetimi, çarşamba günü gözden çıkardığı futbolcularla masaya oturacak. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, dün Zapotocny, Tello ve Holosko'nun menajerlerine futbolcularına kulüp bulmaları için haber gönderdi. Adalı, "Kimseyi bedavaya göndermeyeceğim. Eskişehir bu futbolculara talip oldu. Başka bir takıma gitmek isterlerse de en az 3'er milyon euro bonservis bedeli getirmek zorundalar. Aksi takdirde koca bir sezonu tribünde ya da A2 takımında geçirmeyi göze alacaklar. Çarşamba günü karşımıza bunları hesaba katarak gelin" uyarısında bulundu. Beşiktaş Yönetimi ayrıca prensip anlaşmasına varılan İspanyol yıldız Guti'den yabancı kontenjanı problemini çözmek için hafta sonuna kadar süre istedi.
DÜGÜM ÇÖZÜLÜYOR
Bu arada Beşiktaş Yönetimi, çarşamba günü gözden çıkardığı futbolcularla masaya oturacak. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, dün Zapotocny, Tello ve Holosko'nun menajerlerine futbolcularına kulüp bulmaları için haber gönderdi. Adalı, "Kimseyi bedavaya göndermeyeceğim. Eskişehir bu futbolculara talip oldu. Başka bir takıma gitmek isterlerse de en az 3'er milyon euro bonservis bedeli getirmek zorundalar. Aksi takdirde koca bir sezonu tribünde ya da A2 takımında geçirmeyi göze alacaklar. Çarşamba günü karşımıza bunları hesaba katarak gelin" uyarısında bulundu. Beşiktaş Yönetimi ayrıca prensip anlaşmasına varılan İspanyol yıldız Guti'den yabancı kontenjanı problemini çözmek için hafta sonuna kadar süre istedi.