Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Karakter Silme Hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Manticor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 743

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben asıl hesabımdaki 1 tane karakteri silmek istiyorum. Ama aynı kullanıcı adı ve şifreye ait geçmişten kalan 3 ya da 4 hesap var. 3 tanesi aynı sunucuda. Ely1'de karakter silme kodumu almak istediğimde asıl hesabıma bir türlü girişi yapamıyorum. Çünkü diğer hesaplara giriyor. Oyunda Epilogue Kaira Pagan Gracia filan olduğu dönemden kalma bu 4 hesap. Ve hiçbirinin sonuna bulunduğu serverin kısaltması eklenmemiş. (Bazı hesaplarda kullanıcıadıpag kullanıcıadıgra tarzında düzenlemeler olmuş.) Doalyısıyla asıl hesabım için geçerli olan karakter silme kodunu alamıyorum.

Size 'dan login yaptıgınız hesaptan karakter silme kodu iletilmektedir, iletilen kodlar dogru fakat karakter silme işlemi aktif değil ara ara aktifleşmekte bu konuda size yardımcı olmak adına ara ara siteden kod istiyerek silme işlemini deneyiniz.
Not : Karakter silme işlemi karakterden karaktere hesaptan hesaba farklılık gösterir.
Örnek : 100.seviye karekteri denersin silinmez, eş zamanlı 1.seviye karakteri siler. Sunucu kaynaklı bir problem çözüldügünde duyurular kısmından duyurulur.

Problem geneldir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri