bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Metin2 ve Gündem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burak3806
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle bundan 1 kaç sene önce wiki.metin2 sayfasında gördügüm bir fotoğrafı paylaşıcam.
Paylaşmadan önce bazı konulara deginmek istiyorum. Şuanda dünyanın gündeminde olan israil filistin sorunu Türkiye dahil bütün ülkelerde konuşulmakta ve bir günde bu konuyla ilgili sosyal medyalarda milyonlarca tweet veya durum paylaşılmakta. Gerek twiter ve facebookdan: kola içmeyin yazılı postlar gerekse instagramda : koka kola şişesi üzerinde abuk subuk hareketler yaparak prim yapmaya çalışan insanlar var. Bizim konumuz bunları yapan gençlerin çoğunun bu oyunu oynaması. Sabah tweeterden #prayforgaza yazıp akşam "gireyimde azcık çarı kasayım" diyen bir toplumumu var. Ne alaka diye sorarsanız aşşağıdaki resimler herşeyi zaten anlatıyor.

İçilen her kola filistine atılan bir füze ise. Çekilen her EJDERHA PARASI(metin2 oyunu için) orada ölen bir çocuktur.

Herkese iyi forumlar sadece bilgilendirmek istedim belki yüzlerce kişi katılıyorum yazıp çarını kasmaya devam edicek veya pazarını kurmaya devam edecek.

Son düzenleme:
her bu simgeyi gören israil diyo arkadas. bu simge hristiyanların kullandığı, inanıslarıyla ilgili ve incilde gecen bir simge. sadece israil ile bağıntısı yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri