Arkadaşlar bayadır bu efsun kontrol sistemini arıyordum gördüm ki başkalarıda arıyormuş ben buldum sizinlede paylaşmak istedim ve şunuda belirtiyim alıntıdır ve serverim kapalı olduğu için denemedim deneyen arkadaşlar yazabilir.
.
Efsun kontrol sistemi bu. Resim biraz kalitesiz ama hangisi olduğunu herkes anladı sanırım.
Kurulum
*ilk olarak aşağıda vereceğim linkten dosyalarımızı indirelim.
*Daha sonra pack dosyamızdaki root.epk dosyasını açalım.
*Açtıktan sonra ise indirdiğiniz dosyadaki "uibonuspage.py" ve "ui.py" dosyalarını root klasörünün içine atarak tümünü değiştirelim.
*Ve ardından "game.py" açarak "onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)" bu kodu taratın
*Yukarıdaki kodu tarattı iseniz altına "onPressKeyDict[app.DIK_X] = lambda : self.__BonusPage()" ekleyin.
*Sonra "game.py" dosyasının en altına inerek
"# METİN2_EFSUN_TAHTASI
def __BonusPage(self):
import uibonuspage
global BPisLoaded
try:
if BPisLoaded != 1:
exec 'uibonuspage.BonusBoardDialog().Show()'
else:
pass
except ImportError:
import dbg,app
dbg.Trace('uibonuspage.py Importing error')
app.Abort()
# METİN2_EFSUN_TAHTASI_BİTİR"
kısmını yapıştırın.
*Sonra kapatıp kaydedin.
*Ve ardından root-paketle.xlm yi açıp "" ekleyin kapatıp kaydedin ve tekrar paketleyin.
Yukarıdaki işlemleri tek tek yaptıysak artık efsun tablomuz hazır.Not: " " tırnak işaretinin içindekini alın tırnakları almayın.
virüs total
indirme linki
.
Efsun kontrol sistemi bu. Resim biraz kalitesiz ama hangisi olduğunu herkes anladı sanırım.
Kurulum
*ilk olarak aşağıda vereceğim linkten dosyalarımızı indirelim.
*Daha sonra pack dosyamızdaki root.epk dosyasını açalım.
*Açtıktan sonra ise indirdiğiniz dosyadaki "uibonuspage.py" ve "ui.py" dosyalarını root klasörünün içine atarak tümünü değiştirelim.
*Ve ardından "game.py" açarak "onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)" bu kodu taratın
*Yukarıdaki kodu tarattı iseniz altına "onPressKeyDict[app.DIK_X] = lambda : self.__BonusPage()" ekleyin.
*Sonra "game.py" dosyasının en altına inerek
"# METİN2_EFSUN_TAHTASI
def __BonusPage(self):
import uibonuspage
global BPisLoaded
try:
if BPisLoaded != 1:
exec 'uibonuspage.BonusBoardDialog().Show()'
else:
pass
except ImportError:
import dbg,app
dbg.Trace('uibonuspage.py Importing error')
app.Abort()
# METİN2_EFSUN_TAHTASI_BİTİR"
kısmını yapıştırın.
*Sonra kapatıp kaydedin.
*Ve ardından root-paketle.xlm yi açıp "" ekleyin kapatıp kaydedin ve tekrar paketleyin.
Yukarıdaki işlemleri tek tek yaptıysak artık efsun tablomuz hazır.Not: " " tırnak işaretinin içindekini alın tırnakları almayın.
virüs total
Kod:
[URL]https://www.virustotal.com/tr/file/53be2236c41d6f7463f0c5bcca7c83df48cd7ff2e20dc9fcd1c4cd10eaddd779/analysis/[/URL]
indirme linki
Kod:
[URL]http://www.mediafire.com/download/379onlnrbj4cbx5/bonus_sistemi.rar[/URL]
Son düzenleme:
Niye böyle bir şey söyleneme ihtiyacı duydun?Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
arkadaş olarak ekleyin daha fazla yardımcı olayım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)