Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Forumda Hesap Çalınması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan common09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 318
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben forumdan GaNN1CuS.Hesabım çalınmış bulunmaktadır.Forumdaki bir üye size özel mesaj ile boş bir konu gönderip cevap verdiğinizde hesabınızı Truva Atı ve Win32 virüsleri ile çalmaktadır.Hesap çalınmaların da sorumluluğun sadece hesap sahibine ait olduğunu biliyorum ve daha öncede 1 adet deneme moderatör [ N0VeRT13S ) hesabım çalındığı için hesabımı geri almaya çalışmayacağım.Tek isteğim bu kişiyi dikkate almamanızdır.Zaten bu kişinin IP adresi bile farklı olup kendisi Gaziantepte oturmaktadır.Hesap sahibini önceden tanıyanlar bilir ki benim adım Ahmet Aydında oturmaktayım.Bunu zaten @Shina; ve @tunahan7171123; bilmektedir.Benim sizlerden tek isteğim hesabımın geri verilmesi değil hesabımın kapatılmasıdır @GaNN1CuS; çalan kişi buraya gelip bana cevap versin ? Çalıp çalmadığını söylesin ? IP adresi neden değişti bunları söylesin ? Tabi eğer gerçekten cesareti varsa.Ramazan ramazan yaptığı şeyin gerçekten adı yok.Ramazan Ramazan kul hakkına giriyor @erdemaa; ilgilenirsen sevinirim. DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR.AYNI ŞEY SİZİN BAŞINIZADA GELEBİLİR.BU FORUMDA İYİ KÖTÜ ZAMANLARIM GEÇTİ.O YÜZDEN TURKMMO ASLA UNUTMAYACAĞIM.İYİ FORUMLAR...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güvenlik nedeniyle moderatör hesabı kapatıldı.Konu hakkında @admin; mesaj atın belki hesabınızı geri iade edebilir onun haricinde şuanda yapacağım bir şey yok.Geçmiş olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri