Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

User Sayısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esilay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
1 gün droplar kapalı diye oyunu bırakacak kişiler varsa onlara rica ediyorum ne bir daha oyuna girsinler ne de oyun hakkında konuşsunlar. Yöneticiler makine değil. Bayram günü gecikmeler olması normal.
sebebi drop degil mesela oyunda event olmuyor, örümcek zindanı 3.kat tek 1 ch içinde katakomb azraili yok ne yapıcaksın ?

sebebi drop degil mesela oyunda event olmuyor, örümcek zindanı 3.kat tek 1 ch içinde katakomb azraili yok ne yapıcaksın ?

Droplar yüzünden kaç kişi bıraktı ona cevap verdim ben.

Eventler sürekli yapılsa eventlerden elde ettiğin şeylerin fiyatı çok düşer. Denge tutturulmaya çalışılıyor.

Oyundaki hata veya eksiklerle ilgileneceklerdi ama bayağı gecikti. Yeni maplar, iç item dönüşümleri gelecekti. Ne zaman gelecek bilmiyorum. Vazgeçmeseler iyi olur çünkü oyun sohbet programına dönmeye başladı.

Droplar yüzünden kaç kişi bıraktı ona cevap verdim ben.

Eventler sürekli yapılsa eventlerden elde ettiğin şeylerin fiyatı çok düşer. Denge tutturulmaya çalışılıyor.

Oyundaki hata veya eksiklerle ilgileneceklerdi ama bayağı gecikti. Yeni maplar, iç item dönüşümleri gelecekti. Ne zaman gelecek bilmiyorum. Vazgeçmeseler iyi olur çünkü oyun sohbet programına dönmeye başladı.
şimdi bu denge 2-3 aydan 2-3 ay a 30 azrail sandıgı 30 kücülen kafa ilemi karşılanıyo?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri