Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Admin Artık Yeter Herkez Bırakıyo Şu Donusumleri Ac Artık Millet Şikayetci Donsumleri Acıcakmısın Sen Sole Ona Gore oynayalım SAYGILARIMLA....
Peki + İtemlerini eskiye çevirecek misiniz ? Ely4 serverinde 20 gündür oynuyorum kendi emeğimle +5 e kadar basabildim elimde muharebe kılıcı sap gibi bekliyorum. Benim anlamadığım eski sistemin nesi vardı ki yeni sisteme ihtiyaç duyuldu.1) Cevap verilmiş.
2) Cevap verilmiş.
3) Dönüşümler kapalı değil, zaten var olan bir sistemi ne zaman açılacak diye devamlı sormak saçma ve gereksiz.
80. Seviye itemleri Buz zindanından düşürüp 105 e kadar Ely4 Sunucusunda dönüşüm yapabilirsiniz.
Burada beklenen şey dönüşümler değil çift yarı insanlı item yapılabilmesi bununla ilgilide zaten bilgimiz var ve nasıl bir işlem yapılacağı duyurulacak.
Bahane üretip geçiştirme hiçbir zaman olmadı sadece beklediğiniz şey farklı Dönüşüm kapalı demek hiç dönüşüm yapılamaması demek ama böyle birşey söz konusu değil.