Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vps olarak pvp kurucam ama hİÇ bİ bİlgİm yok yardim edermİsnz

selovan

Level 2
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
57
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 15 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR BEN VPS OLARAK Bİ PVP SERVER AÇMAK İSTİYORUM. GEREKLİ HERSEYİ, GM OLMA VS GİBİ.. HAMACHİ SV KURARAK ÖĞRENDİM. ŞİMDİ VPS OLARAK DOGRU DÜZGÜN ÇOK SAGLAM Bİ SV AÇMAK İSTİYORUM AMA, HİÇ Bİ BİLGİM YOK. BANA PROGRAM LAZIMMI, VPS PARASINI ODEDİKTEN SNRA NASIL KURUCAM, HADİ KURDUM KOMUTLARI NEYLE YAZICAM, YANI HAMACHİ PVP DE NASIL GEREKLİ DOSYALAR " 705MBLİK DOSYA HAMACHI PORTMAP" VS DİOSAK BUNUN İÇİNDE NAPICAM BİLEN BİRİLERİ KURAN BİRİLERİ BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ??

MSN ADRESİM: ikizcharlar2@hotmail.com

Bir FreeBsd Kurulumcusu olarak size şunu söyliyebilirim ki hamachi ve diğer kurulumların yanı sıra 2 kat zor bir kurulumdur ve yapmanız neredeyse imkansızdır. kaldı ki kurmanız için sağlam bir makinaya ve sağlam bir ram'e sahip olmanız gerek. ve internet bağlantınızın paylaşımsız ve gelişmiş Mbit Hat'a sahip olması gerek ve siz sanırım daha yolun başındasınız bu konular sizleri aşar bence en mantıklısı Bir şirketle anlaşmanız ve size şirket önerileri yapabilirim özel mesaj atınız..

İyi Forumlar..

Sorcer Salvodore MoonLightMt2 Yönetimi..

FreeBsd Oyun Programcısı & Kurucusu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri