HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
iyi gunler bayramınız kutlu olsun konuyu açmamın nedeni bayramda herkez mutlu sevinçli fakat elym2 de hesabı kapatılan onca arkadaşımız bende dahil hesaplarımız kapalı oldugu için bazıları çok üzgün haksız yere ynalış anlaşılmaya kurban giden onca aradaşlar varr sizlerden ricam daha önceki ban affı gibi bayramam özel bi ban afı yaparmısın lütfen skype twitter face heryerden türkaya beye ulaşmaya çalıştım ulaşamadım anlatayım derdımı artık ban affına kaldık sizlerden ricam şu mubarek gunde son bi ban affı daha yapın bizlerde sevinelim bi ban affı herkezi sevindirir diye düşünüyorum sizlerdende bayram hediyesi olurr iyi günler
bÖyle olsaydi oyunda sinirsiz ban dİye bİrŞey olmazdi .iyi gunler bayramınız kutlu olsun konuyu açmamın nedeni bayramda herkez mutlu sevinçli fakat elym2 de hesabı kapatılan onca arkadaşımız bende dahil hesaplarımız kapalı oldugu için bazıları çok üzgün haksız yere ynalış anlaşılmaya kurban giden onca aradaşlar varr sizlerden ricam daha önceki ban affı gibi bayramam özel bi ban afı yaparmısın lütfen skype twitter face heryerden türkaya beye ulaşmaya çalıştım ulaşamadım anlatayım derdımı artık ban affına kaldık sizlerden ricam şu mubarek gunde son bi ban affı daha yapın bizlerde sevinelim bi ban affı herkezi sevindirir diye düşünüyorum sizlerdende bayram hediyesi olurr iyi günler
Zamanında herkesin yaptığı, yasal olan birşey yüzünden 1 ay öncesine kadar ban yedik malesef. İnatla açmıyoruz diye tutturdular daha da üstelemedim. 4 yıldır oynadım eski yöneticilerde tanır. Şu abilik yapan moderatörler de 40 yıllık Elym2 kadrosundaymış gibi burnu havada cevaplar vermesin kimseye. Düzgün ve edepli konuşuyormuş gibi görünüyorlar ama konuşmada tersleyici ve aşağılayıcı tavır sergiliyorlar. Adamına göre muamele yapın demiyorum ama karşınızdaki kişileri biraz tanıyın sizden eskileri de var burada. Sanalda kendinizden küçük birisinden gider yiyorsunuz ve bu gidere karşılık cevap verince de siz suçlu oluyorsunuz. Sizler buralara kadar bizler getirdik siz kendiniz gelmediniz bilin istedik.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...