kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Carım Nasıl Güsel mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trab4131
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kdp aldım bide pitayadaki arkdaş biz senin gibi hacker deiliz emeğimizle oyunuyoz
ben bu konuyu hava atmak için deil eksiklerim gidermek için açtım

Kdp aldım bide pitayadaki arkdaş biz senin gibi hacker deiliz emeğimizle oyunuyoz
ben bu konuyu hava atmak için deil eksiklerim gidermek için açtım

Eminim Oda Bunu Deme İstememiştir Umarum :rolleyes:

Sen EmeginLe Oynamaya Devam Et Kardes.
Unutma Hak Yerini Daima buLur :)

çar ezik itemleri tek kelimeyle asla bu kadar ezik itemli çarım olmaz ezik diyenler doğru yapammışsın birde iyi diyorsun borael sen çar görmemişsin ;)

la buna çar diyosan benim 56 lv war pitayada +9 dolu +9 altıntaş +9abanoz +9 gümüş 1000 hp li ayakkabı 1000 hp li kolye +7 kanlı war +9 kask sen ne diyon

Hayal Kurmak Güzeldir :)

çar ezik itemleri tek kelimeyle asla bu kadar ezik itemli çarım olmaz ezik diyenler doğru yapammışsın birde iyi diyorsun borael sen çar görmemişsin ;)

Okuma Yazman Yok Mu Senin ? Adam Ne Demiş , +8 , +9 Yaparsan Güzel Olur Demiş , Belli Ki Kendi İmkanlarıyla Yapmış M Çekerek Değil ;)

Son düzenleme:
Aslında güzel char en azından Metin2 Trde iş görür:D
Ama geliştirme gerekiyor tabiiki.Tavsiyem kaskı +9 yap.(Zehirleme kesnlikle olsun)
Ve boss kes.Kraliçe felan çok çabuk lwl atlayabilirsin ve ayreten birikimyaparsın Azıcıkta m çeksen fena olmaz:DBu arada KDP öfke 2. sırada m1ken işe yaramaz bi uzman tavsiyesi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri