Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben daha onceden aldigim kulaklıklı mikrafonlar güzel çalışıyordu 1 2 aya kadar ses gidiyordu tutukluk yapıoyrdu ve mikrafonda çalışmıyor bende 2 gün once yeni mikrafonlu kulaklık aldım gayet güzel çalışıyordu ama nolduysa bugun ses gitmeye başladı zaten kasanın on jackları çalışmıyor zaten zor aldım kulaklıgı bunuda kaybetmek istemiyorum neden oluyor arka jack kısmına 1 gıdım ellesen ses gidiyor sonra gelmek bilmiyor zar zor geliyor neden oluyor
Benim duşuncem ses kartında bir sorun var acaba kasanın içini açıp bir şey yapsam düzelirmi yada yeni ses kartımı alcam
ses kartı alcaksam onereceginiz 50 lira ustu olmayan bir ses kartı varmı ?
Benim duşuncem ses kartında bir sorun var acaba kasanın içini açıp bir şey yapsam düzelirmi yada yeni ses kartımı alcam
ses kartı alcaksam onereceginiz 50 lira ustu olmayan bir ses kartı varmı ?
Muhtemelen ses kartı olabilir bende geçen haftaya kadar çekiyordum o problemi yeni ses sistemi almıştım gıdım oynayışta ses gidiyordu 35TL çokda uygun ses kartı aldım eğer kayışları sürterken cırt cırt sesler geliyorsa evet ses kartı eğer gelmiyorsa cihazı bir değiştir öyle dene.
O kısımlar zaten ses kartı oluyor.Jack ları taktığın kısımlar çalışmıyor olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)