Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

iyileştirmeci mi kutsamacı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gebermezadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 563

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler iyileştirmeci mi kutsamaci mi olayım kalıcı bir karakter oynayacağım ve derece kasacağım o yüzden pişman olup tekrar akıl açmak istemiyorum ben kutsamacı olmak istiyorum ama arkadaşlarım ve birkaç iyi samana sordum iyileştirmeci yi öneriyor. Siz ne önerisiniz???

Beyler iyileştirmeci mi kutsamaci mi olayım kalıcı bir karakter oynayacağım ve derece kasacağım o yüzden pişman olup tekrar akıl açmak istemiyorum ben kutsamacı olmak istiyorum ama arkadaşlarım ve birkaç iyi samana sordum iyileştirmeci yi öneriyor. Siz ne önerisiniz???
full lonca takılacaksan kritikçi olmanın anlamı yok çünki her türlü çözmeyi yersin yedikden sonra iyileştirmeden farkı kalmaz , ama iyileştirmenin pot basma skili hiç yoktan seni daha dayanıklı yapar ama yok sen genel 1/1 takılacaksan veya 3-4 kişi lik vs filan kritikçi daha sağlam olur seçim karar senin :ka19:

İyi Forumlar ,, :)

15-15 savaşta sürekli çözme yersin diye bir şey yok. Çözmeden korkulacaksa karanlık koruma olmakta saçma o zaman. İyileştirmecinin avantajı savunmadan biraz kısıp atağa verebilir. Açığını da iyileştirme ile kapatır. Dezavantajı şamanın rakibine üstünlük kurduğu delici+kritik olayında bir adım geri düşmesi. Kritikçinin avantajı delici+kritik vurabilmesi. Dezavantajı skill savunmaya yönelik herhangi becerisi olmaması ve çözme yediği zaman kritiğini kaybetmesi. Ancak kritik çok kısa sürede doluyor. Çözme gittiği an tekrar kullanabiliyorsun. İki karakterinde kendine has özellikleri var. Hangisinde oynamayı severse onu oynamalı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri