BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

ModenaS çift serverli İndex Tasarımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2121sene2121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
alla alla benim mapımı sitende izinsiz paylaşıon almanlardan alıyon alman yazıları siliyon mt2dosyalar yazıon benim diyon allah allah sen çok şakacı bişeysin yha şapşal Çocuk

:) Benim diye bir kelime kullanmadım ... :) Yani anlayacağın velet bey ben asla benim olmayan birşeye benim demem :) Burda laf kalabalığı yapmana gerek yok

Z272Rz.png

:) Benim diye bir kelime kullanmadım ... :) Yani anlayacağın velet bey ben asla benim olmayan birşeye benim demem :) Burda laf kalabalığı yapmana gerek yok

Z272Rz.png
hahaha :D :D D: :D yani her şeyi sen yaptın ? :D hıı mystical2 panelini Muhammedden adımı kullanarak aldığını . söylesene bakalım yada o 9 saatlik çalışma sunucu dediklerin alman sitesinden alıp sadece ve sadece türkçeleştirme yapıp kullanıcı girişi (login) yapamadığın gibimi ? ayrı bir login sitesi açman gibi bu tarz . diye hı ? sen buna panel kodlamasımı diyorsun . ve senin o paylaştığın panelleride 1 saatte hepsini almanca burada linkleri tek tek atarım sende biliyon .
ve asıl konu benim cixmt2 için yaptığım daha doğrusu editlediğim Map 'ı benden izin almadan paylaşman ? buda bir hasiyetsizlik biliyorsun demi :) velet diye hitap etmişsin daha lise öğrencisisin sende biliyon . burda lagaluga yapacağına eğer çok kodlama bilgin varsa beklerim seni her türlü bakalım 9 saatte yapacağın sitelere :=) fazla uçma bitersin ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri