berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hack Shield Update Error Hatasi aliyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Manticor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yaklasik 10 dakika kadar once karakterimi ch atti ve oyuna giris yapamadim. Kapatip actigimda patch yukledi. Sonrasinda indirme islemi bittikten sonra Oyna'ya tikladigimda Hack Shiel Update Error adli bir hata aldim. Ne yapmaliyim, oyuna giremiyorum?

r38dXW3.png

En basta sag alt kosede yukaridaki gorseldeki gibi uygulamayi yuklemeye calisiyor ama orada tikanip kaliyor hep.

CBXnVqY.png

Once yukaridaki pencere cikiyor. Tamam'a basinca da asagidaki cikiyor.

BqyAU50.png

Bilgisayarınızda Hackshield programının güncelleme için hackshield sunucusuna bağlanmasını engelleyen bir program yada güvenlik yazılımı mevcut.

Windows Güvenlik Duvarı veya Varsa Anti Virüs Programınızı Kapatıp Tekrar kontrol edebilirmisiniz.

Eğer giriş yapabiliyorsanız Güvenlik Duvarına veya Anti Virus Programına metin2client.bini güvenilir yazılımlar bölümüne ekleyin.

metin2client.bin metin2 ve Elym2 adli 3 tane program zaten guvenilir dosya listesinde. Ayrica guvenlik duvarini devre disi biraktim. Antivirus programi zaten pc'de yuklu degil. Ama sonuc ayni. Degisiklik yok.

Acaba siteden oyunu yeniden indirsem bir farklilik gosterir mi? Internetim hizli, indirmek sikinti olmaz.

metin2client.bin metin2 ve Elym2 adli 3 tane program zaten guvenilir dosya listesinde. Ayrica guvenlik duvarini devre disi biraktim. Antivirus programi zaten pc'de yuklu degil. Ama sonuc ayni. Degisiklik yok.

Acaba siteden oyunu yeniden indirsem bir farklilik gosterir mi? Internetim hizli, indirmek sikinti olmaz.

Özel mesaj yoluyla Teamviewer bağlantı numarası ve şifreyi gönderirseniz kontrol edip düzeltebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri