- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ely1 de zaten bir çarım var.CompleteFail.Ely2 de 6 yeni edit 2 eski editli sura setim var.Bu seti Ely1 de sağlam bir setle takas etmek istiyorum.Onun dışında 3-4 tane de set dışı itemlerimi tek tek ya da toplu bir şekilde alan olursa satma-takas etme düşüncesindeyim.
Bunlar setin itemleridir.Küpeleri 2 tane olmak üzere kullanıyorum.Birisini full sav öbürünü ise sura vslerinde kullanmak için.Abanoz küpeyi takınca Kılıç-Bıçak-ÇiftEl-Ninja-Sura=90 Blok ve Büyü=85.Beyaz Altın Küpe ise sura vslerinde kullanmak içindir.Sadece ELY1 de itemlere takas vardır.
Bunlar ise set dışı harici itemlerdir.Bunlar dediğim gibi SADECE ELY1 de tek tek veya toplu bir şekilde satılabilir.Nakit yada takas karşılığı.
İtemleri 1-1 (siz bi tane verirsiniz ben bi tane) takas edeceğiz.Daha önce yaşadığım durumlardan dolayı kesinlikle ilk vermiyorum.Oyun içinden Ely1:CompleteFail Ely2:CompleteSURA olmak üzere, forumdan da özel mesaj ile daha detaylı görüşebiliriz.İyi forumlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bunlar setin itemleridir.Küpeleri 2 tane olmak üzere kullanıyorum.Birisini full sav öbürünü ise sura vslerinde kullanmak için.Abanoz küpeyi takınca Kılıç-Bıçak-ÇiftEl-Ninja-Sura=90 Blok ve Büyü=85.Beyaz Altın Küpe ise sura vslerinde kullanmak içindir.Sadece ELY1 de itemlere takas vardır.
Bunlar ise set dışı harici itemlerdir.Bunlar dediğim gibi SADECE ELY1 de tek tek veya toplu bir şekilde satılabilir.Nakit yada takas karşılığı.
İtemleri 1-1 (siz bi tane verirsiniz ben bi tane) takas edeceğiz.Daha önce yaşadığım durumlardan dolayı kesinlikle ilk vermiyorum.Oyun içinden Ely1:CompleteFail Ely2:CompleteSURA olmak üzere, forumdan da özel mesaj ile daha detaylı görüşebiliriz.İyi forumlar
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
GÜNCEL :ka19:
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
GÜncel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)