- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bana kardeş demeyi kes. senin gibiler benim kardeşim olamaz. deadslayermiş kim lan slayer kim ?
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bana kardeş demeyi kes. senin gibiler benim kardeşim olamaz. deadslayermiş kim lan slayer kim ?
lan sen AyCaramba mısın nesin lan olm 15 k ruh yediğini ne çabuk unutuyosun way canına beee bide artist kesilmeye başladın hemen hatırlarsın işine gelirse hatırlamazsın
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
o zaman kesin MÜSLÜMAN değilsin yürü git lan atayiz
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vaktmimden çalıyor derken ? yukarıda da yazdın afk idim diye. neden kıvırıyosn ki şimdi? Hayır anlamadığım şey eğer önde olsaydın böyle bi video çekmeyecektin. yenlince mi böyle oluyor? Oyunda arkadaşlarına yaymışsın buna pm atın buna pm atın diye. merak etme hepsinin ss de bende var. çarımla ilgili bi sorun yaşarsam bende dökücem hepsini ortaya. istediğin gibi konuşup istediğini yaptırabilirsin. Savaşı kaybedince hemen o oldu bu oldu. Ama o mesaj atanları da bulucam merak etme. İnsanda azcık haysiyet olur.
- Konular
- 92
- Online süresi
- 8m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
AyCaramba mı ? He de geç
Ne kadar konuşursan konuş, kendi bildiğinden şaşmaz.
Kendini nimetten sayıyor. Bir ara beni banlatıyordu arkadaş
Slm yazsak video alıp desteğe iletecek. Boş video yollamaktan başka ne işe yarıyorsun ? :m08:
Ne kadar konuşursan konuş, kendi bildiğinden şaşmaz. Kendini nimetten sayıyor. Bir ara beni banlatıyordu arkadaş
Slm yazsak video alıp desteğe iletecek. Boş video yollamaktan başka ne işe yarıyorsun ? :m08:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)