Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Diren PrazerLatif !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lumia1520
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 892

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bana kardeş demeyi kes. senin gibiler benim kardeşim olamaz. deadslayermiş kim lan slayer kim ?

bana kardeş demeyi kes. senin gibiler benim kardeşim olamaz. deadslayermiş kim lan slayer kim ?

lan sen AyCaramba mısın nesin lan olm 15 k ruh yediğini ne çabuk unutuyosun way canına beee bide artist kesilmeye başladın hemen hatırlarsın işine gelirse hatırlamazsın

Vaktmimden çalıyor derken ? yukarıda da yazdın afk idim diye. neden kıvırıyosn ki şimdi? Hayır anlamadığım şey eğer önde olsaydın böyle bi video çekmeyecektin. yenlince mi böyle oluyor? Oyunda arkadaşlarına yaymışsın buna pm atın buna pm atın diye. merak etme hepsinin ss de bende var. çarımla ilgili bi sorun yaşarsam bende dökücem hepsini ortaya. istediğin gibi konuşup istediğini yaptırabilirsin. Savaşı kaybedince hemen o oldu bu oldu. Ama o mesaj atanları da bulucam merak etme. İnsanda azcık haysiyet olur.

AyCaramba mı ? He de geç :) Ne kadar konuşursan konuş, kendi bildiğinden şaşmaz.
Kendini nimetten sayıyor. Bir ara beni banlatıyordu arkadaş :D Slm yazsak video alıp desteğe iletecek. Boş video yollamaktan başka ne işe yarıyorsun ?
:m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri