- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet kaçar kaçmaz deneme kntrol yapmıstır sanki para kascan köyde garı gıza yavsıcan ben tekraradan baslıcam cook işim var işlerim btsinn o zaman sw ye baslarım tartıırız o zamansebebi her ne olursa olsun benim vaktimden çalıyor. kimsenin buna hakkı yok. video desteğe ulaştırıldı. diğer 3 kişiyide ben çıkarttım soran arkadaş tek savaşmak suçmu teşkil ediyor?
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben paramıda kasarım senin gibi çocuklarıda doğrarım herşeyi yaparım ama sen sadece kaçabilirsin
D
D- Katılım
- 7 Tem 2014
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sebebi her ne olursa olsun benim vaktimden çalıyor. kimsenin buna hakkı yok. video desteğe ulaştırıldı. diğer 3 kişiyide ben çıkarttım soran arkadaş tek savaşmak suçmu teşkil ediyor?
Tek şavaşmak sorun illetmiyor fakat.Lonca şavaşı demek adı üzerinde toplu şavaşdır.Wslik değil.Ws normal köydede atarsınız.
Ben arkadaşı savunmuyor tarafsız bi yorum yazıyorum.Diğer 3 kişi niye yok sen teksin onu anlamadım ?
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
diğerlerini ben çıkarttım çünkü onlar kaçmak yerine savaştılar ama yattılar. bu videoda izlediğiniz ÇOCUKsa kaçtı durdu. güçlüyken güçsüze yenilecek değilim hile hurda ile selim birader
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
wowwww kardeş siz DeaDSLayer ban yedi bir anda hücüma kalktınız ne oldu be size ? adam mı oldunuz siz ?ben paramıda kasarım senin gibi çocuklarıda doğrarım herşeyi yaparım ama sen sadece kaçabilirsinD
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)