ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Diren PrazerLatif !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lumia1520
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 892

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sebebi her ne olursa olsun benim vaktimden çalıyor. kimsenin buna hakkı yok. video desteğe ulaştırıldı. diğer 3 kişiyide ben çıkarttım soran arkadaş tek savaşmak suçmu teşkil ediyor?
evet kaçar kaçmaz deneme kntrol yapmıstır sanki para kascan köyde garı gıza yavsıcan ben tekraradan baslıcam cook işim var işlerim btsinn o zaman sw ye baslarım tartıırız o zaman

ben paramıda kasarım senin gibi çocuklarıda doğrarım herşeyi yaparım ama sen sadece kaçabilirsin :DD

sebebi her ne olursa olsun benim vaktimden çalıyor. kimsenin buna hakkı yok. video desteğe ulaştırıldı. diğer 3 kişiyide ben çıkarttım soran arkadaş tek savaşmak suçmu teşkil ediyor?

Tek şavaşmak sorun illetmiyor fakat.Lonca şavaşı demek adı üzerinde toplu şavaşdır.Wslik değil.Ws normal köydede atarsınız.
Ben arkadaşı savunmuyor tarafsız bi yorum yazıyorum.Diğer 3 kişi niye yok sen teksin onu anlamadım ?

diğerlerini ben çıkarttım çünkü onlar kaçmak yerine savaştılar ama yattılar. bu videoda izlediğiniz ÇOCUKsa kaçtı durdu. güçlüyken güçsüze yenilecek değilim hile hurda ile selim birader

ben paramıda kasarım senin gibi çocuklarıda doğrarım herşeyi yaparım ama sen sadece kaçabilirsin :DD
wowwww kardeş siz DeaDSLayer ban yedi bir anda hücüma kalktınız ne oldu be size ? adam mı oldunuz siz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri