- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
lonca savaşında kaçan binekde kesmeye çalışan kesemeyip kaçmaya devam eden PrazerLatif adlı oyuncuyu izlemek isteyenler için link
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
4 e tek gelip 3 adamını yatıyolar diye geri gönderirsen bende böyle yaparım. Geçmiş olsun 

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Diğer 3 kişi nerde AyCaramba ? 

- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sanane adam kaçar kaçmaz hem sende işi kolay yapıp saglam olmayan şaman açmışsın hadi bögle şamanın ssağlam olsun diyelim adam karakteri şaman ama kendisi sağlam mesela sana 1 gb savascı girse 6k bile girer sögle saglam bi şaman degilsinizki bnm en az attıgım saman hiç işlemiyodu cünkü cok saglamdı bide en fazla attıgım 500 yangdı şamanlara xDêlonca savaşında kaçan binekde kesmeye çalışan kesemeyip kaçmaya devam eden PrazerLatif adlı oyuncuyu izlemek isteyenler için linkLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sebebi her ne olursa olsun benim vaktimden çalıyor. kimsenin buna hakkı yok. video desteğe ulaştırıldı. diğer 3 kişiyide ben çıkarttım soran arkadaş tek savaşmak suçmu teşkil ediyor?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)